Project Rock: Ανέβασε τον πήχη με οδηγό τον Dwayne Johnson

Η τελευταία συλλογή του Project Rock του Dwayne Johnson και της Under Armour σε παρακινεί να ξεπεράσεις κάθε όριο.

H αγαπημένη μας και σούπερ επιτυχημένη σειρά The Rock της Under Armour, αποτέλεσμα της συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού με τον Dwayne Johnson, γνωστό και ως The Rock, επιστρέφει με μία νέα, υπέροχη συλλογή, που προβάλει τις αξίες και τα ισχυρά μηνύματα της Under Armour, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία και φιλοσοφία του Johnson.  

Project Rock: Ανέβασε τον πήχη με οδηγό τον Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, αθλητής και multitasker

O Dwayne Johnson έχει ξεπεράσει αμέτρητες δυσκολίες στη ζωή του, μέσω της σκληρής δουλειάς, της υπομονής του και της ψυχικής του δύναμης. Γι' αυτό και έχει σημασία το ότι είναι αυτός εκείνος που μας προτρέπει το να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, καθώς έχει μάθει να παρακινεί τον εαυτό του και, ταυτόχρονα, τους γύρω του με στόχο την επιτυχία.

THE ROCK X UNDER ARMOUR CAMPAIGN

The only way is through

Η συλλογή The Rock ενσαρκώνει τις βασικές αξίες της Under Armour, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο κεντρικό της moto: The only way is through. Κοινώς, για να φτάσεις στον στόχο σου, για να γίνεις καλύτερος σε ό,τι κάνεις, θα πρέπει να περάσεις απ' ό,τι χρειάζεται και τελικά, αναπόφευκτα, να ανεβάσεις τον πήχη. 'Όταν ανεβάζεις τον πήχη, δεν είναι μόνο για τον εαυτό σου. Είναι και για όποιον ακολουθεί μετά από εσένα. Ό,τι σε παρακινεί εσένα, τελικά θα παρακινήσει και τους άλλους', όπως έχει πει ο ίδιος.

Αντρική, γυναικεία και παιδική σειρά

Η νέα σειρά του Project Rock διατίθεται σε αντρική, γυναικεία και παιδική collection, με campaign ambassador της γυναικείας σειράς τη διεθνή πρωταθλήτρια του σκι Lindsey Vonn, η οποία, πρεσβεύοντας στο απόλυτο τις αξίες του The Rock, δίνει motivation στο γυναικείο κοινό.

THE ROCK X UNDER ARMOUR CAMPAIGN

'Έγινα κομμάτι της οικογένειας Project Rock γιατί με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Με κινητοποιεί στο να γίνομαι καλύτερη κάθε επόμενη μέρα. Οι αξίες της καμπάνιας πρεσβεύουν τόσα πολλά που στόχο έχουν στο να βοηθήσεις και να εμψυχώσεις τους γύρω σου να φτάσουν ψηλότερα'. – Lindsey Vonn

Το νέο Project Rock 4 Training Shoe

Πέρα από τη νέα σειρά ρούχων που διαθέτει η συλλογή, η Under Armour έχει εξατομικεύσει και το νέο Project Rock 4 Training Shoe.

THE ROCK X UNDER ARMOUR CAMPAIGN

'It all starts with more energy', δηλαδή όλα ξεκινούν με περισσότερη ενέργεια. Αυτό είναι το μότο του προϊόντος, καθώς προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες που θα ανεβάσουν την προπόνησή σου στα ύψη.

> Διάβασε ακόμα: Η Under Armour φτάνει στα άστρα μαζί με την Virgin Galactic

Πιο συγκεκριμένα, το παπούτσι χρησιμοποιεί την τεχνολογία UA TribaseTM για αυξημένη σταθερότητα σε κάθε σου πάτημα και ελαστικότητα του ποδιού κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επίσης, διαθέτει την τελευταία τεχνολογία UA HOVRTM, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιστροφή ενέργειας και την απορρόφηση κραδασμών, ενώ είναι εξαιρετικά ελαφρύ και βοηθάει το πόδι να αναπνέει, ανεξαρτήτως της έντασης της άσκησης.

 


Info

Η συλλογή 'The Rock' είναι διαθέσιμη σε όλα τα Under Armour Brand Houses, online στο e-shop της Under Armour και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η Under Armour διανέμεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο αποκλειστικά από τον Όμιλο Fais.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα