Μινιμαλιστικά στυλ για το καλοκαίρι

Απίστευτα μίνιμαλ αντρικά looks που δεν δείχνουν απλά, βαρετά ή αδιάφορα.

Φέτος, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι είναι ο μινιμαλισμός. Παρότι, ας μη γελιόμαστε, το μίνιμαλ αντρικό στυλ έχει συνδεθεί κυρίως με looks που θα μπορούσαν άνετα να περιγραφούν ως βαρετά ή αδιάφορα, η αλήθεια είναι ότι αν ξέρεις να συνδυάζεις σωστά τα σπουδαία απλά items, τότε το αποτέλεσμα θα έχει πάντα ενδιαφέρον. Πώς θα τα καταφέρεις; Είτε διαβάζοντας τη συνέχεια αυτού του άρθρου, είτε παρατηρώντας τι φοράνε οι στιλάτοι άντρες γύρω σου. Πιο εύκολος και γρήγορος ο πρώτος τρόπος, ε;

Ο μινιμαλισμός των παστέλ

Σέταρε basic κομμάτια, όπως ένα T-shirt με ένα chinos παντελόνι, στην ίδια παστέλ απόχρωση. Αν θέλεις να κάνεις το look πιο ενδιαφέρον, παίξε με τα αξεσουάρ, π.χ. με την τσάντα που θα κρατήσεις. 

Μινιμαλιστικά στυλ για το καλοκαίριGetty Images

Όλα άσπρα

Ένα total white look μπορεί να μοιάζει βγαλμένο από τη Μύκονο των zeroes και την ίδια στιγμή να αποτελεί το απόγειο του μινιμαλισμού. Ένα ντύσιμο που σου προτείνουμε να υιοθετήσεις αποτελείται από ένα λευκό σορτς, ένα χαχόλικο λευκό πουκάμισο κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό. Ολοκλήρωσε το outfit είτε με ένα ζευγάρι σανδάλια είτε με τα αγαπημένα σου sneakers. 

> Διάβασε ακόμα: Σεζόν για λινό σακάκι

Η τερακότα είναι το νέο μαύρο

Το μπεζ και το γκρι μπορεί να σου φαίνονται βαρετά, το καφέ όμως; Ε, όπως και να το κάνουμε, το καφέ δεν είναι τόσο 'πεθαμενατζίδικο'. Το πιο σπουδαίο με τις αποχρώσεις στο φάσμα του; Το ότι σου δίνουν ένα χαλαρό και ντεκοντρακτέ στιλάκι από τα ολίγα. Φαντάσου τώρα και τις 50 αποχρώσεις του καφέ σε σακάκι, παντελόνι και πουκάμισο, όλα από λινά πανιά. 

> Διάβασε ακόμα: Τα λευκά T-shirts του φετινού καλοκαιριού

Σατέν, γιατί όχι;

Ο μινιμαλισμός στην αντρική ένδυση δεν ταυτίζεται με τα βαμβακερά και τα λινά πανιά. Το μόνο απαραίτητο είναι να υπάρχει μια αρμονία στην αίσθηση που αφήνουν τα υφάσματα στο μάτι. Αν θέλεις να φορέσεις, λοιπόν, σατέν, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις ένα πουκάμισο με κουβανέζικο γιακά και μια ωραία βερμούδα, στο ίδιο χρώμα και χωρίς σχεδιαστικές φιοριτούρες.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος