To αυθεντικό στυλ του Αλέξανδρου Ωνάση

Ο αδικοχαμένος γιος του Αριστοτέλη Ωνάση με την ανεπιτήδευτη γοητεία.

Γράφει: Esquire Editors 04 Αυγούστου 2022

Η διάχυτη γοητεία, το εκλεπτυσμένο γούστο, η ευστροφία και η ιδέα της αυτοδημιούργητης εξουσίας αποτέλεσαν χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικογένειας Ωνάση. Για την ακρίβεια, η ναυαρχίδα του σπιτιού και επιχειρηματική ιδιοφυΐα του κόσμου των εφοπλιστών, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για τα δύο παιδιά που απέκτησε με την εξίσου όμορφη και καλαίσθητη Τίνα Λιβανού. Τόσο η μικρή Χριστίνα, όσο και ο νεαρός Αλέξανδρος Ωνάσης διέθεταν χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς, με τον δεύτερο να ξεχωρίζει στα κοσμικά σαλόνια της αθηναϊκής ελίτ.

 

Μαθήματα στυλ από τον πατέρα του

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης, πέραν των γοητευτικών στοιχείων που κληρονόμησε κυρίως από την μητέρα του, φρόντισε να λάβει μαθήματα στυλ από τον πατέρα του, υιοθετώντας την elegant και chic πλευρά του χαρακτήρα του. Η αριστοκρατική καταγωγή σε συνδυασμό με το σαγηνευτικό βλέμμα και το αθλητικό του κορμί μετέτρεψαν τον νεαρό Αλέξανδρο σε περιζήτητο εργένη, που δύσκολα μπορούσαν να κατακτήσουν την καρδιά του κοπέλες της ηλικίας του. 

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος