Ugg, οι μπότες που πρωταγωνιστούν στα αντρικά looks του χειμώνα

Άνετα, ζεστά, ντιζαϊνάτα και λειτουργικά, τα υποδήματα της Ugg αναδεικνύουν κάθε αντρικό ντύσιμο.

Esquire Team
Γράφει: Γιάννης Σπανός 19 Δεκεμβρίου 2022

Το αγαπημένο μας brand Ugg ακροβατεί πάντα μεταξύ τολμηρής μόδας και εξαιρετικής άνεσης, κάτι που εξηγεί το γενικά εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο της καθιέρωσης ενός συγκεκριμένου υποδήματος στο καθημερινό ντύσιμο. Στην αρχή, βέβαια, οι iconic μπότες της Ugg αφορούσαν μόνο τις γυναίκες, αυτό όμως έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, με τα αντρικά της υποδήματα να μπαίνουν στις γκαρνταρόμπες μας.

Ugg, οι μπότες που πρωταγωνιστούν στα αντρικά looks του χειμώνα

It feels like... Ugg

Το brand, που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια, βασίζεται στη δύναμη του συναισθήματος, κάτι που φαίνεται από το πώς αισθάνονται όσοι φορούν τα προϊόντα του. Οι κλασικές του μπότες, οι οποίες αποτελούν σήμα-κατατεθέν της Ugg, εξελίχθηκαν, βέβαια, μέσα στα χρόνια, με τα αντρικά τους σχέδια να προσφέρουν εξαιρετική άνεση και στυλ για τις ημέρες που έχει κρύο. Η νέα καμπάνια Feels like Ugg, μάλιστα, αποδεικνύει ότι η Ugg έχει εξελιχθεί σε ένα brand που αντιπροσωπεύει επάξια την κουλτούρα, τη μόδα και το design

UGG

Για να υλοποιήσει την καμπάνια Feels Like Ugg, το iconic brand επέλεξε ως πρεσβευτές τον επαγγελματία αθλητή BMX Nigel Sylvester και τον σεφ DeVonn Francis. Αυτά τα δύο σύγχρονα πρότυπα αποτελούν ουσιαστικά ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν επάξια τις βασικές αξίες της Ugg, ενώ επιλέχθηκαν επειδή είναι τολμηροί, αισιόδοξοι, με ελεύθερο πνεύμα και αληθινοί.

Τα υποδήματα της συλλογής που ξεχωρίσαμε

Συνδυάζοντας premium υλικά και αβίαστο στυλ, το Neumel αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά μποτάκια της Ugg που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Διαθέτουν διαχρονικό ντιζάιν με καθαρές γραμμές και είναι φτιαγμένα από πολυτελές σουέντ, ανακυκλωμένο μαλλί UGGpure™ και σόλες Treadlite για εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών όλη μέρα. Τέλος, ναι, φοριούνται τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο και σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα λες και φοράς slippers.

UGG
Το μοντέλο Neumel της Ugg.

UGG

Εμπνευσμένα από slippers, μιας και τα έφερε ο λόγος, τα Tasman της Ugg αποτελούν ένα πιο fun σχέδιο που σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα, μέσα και έξω από το σπίτι. Τα Tasman διαθέτουν την ίδια ελαφριά και ανθεκτική σόλα με το αγαπημένο στο γυναικείο κοινό Classic Boot της Ugg. Έχουν επένδυση από βελούδινο μαλλί, κατασκευάζονται από σουέντ και το καλούπι τους τους επιτρέπει να γλιστρούν εύκολα στο πόδι, κάθε φορά που θες να βγεις από το σπίτι για να πας στη δουλειά ή για μια βόλτα.

UGG
Το μοντέλο Tasman της Ugg.

UGG

Μέσω της εξαιρετικής άνεσης και των μοντέρνων, χαλαρών και τολμηρών της σχεδίων, η Ugg σου προσφέρει αρμονία, γιατί σου επιτρέπει να συνδυάζεις τη σωματική άνεση με τη συναισθηματική αυτοπεποίθηση. Κι έτσι, μπορείς να εκφράζεις άφοβα τον εσωτερικό σου εαυτό, προβάλλοντάς τον στον έξω κόσμο.


Info: Η νέα αντρική συλλογή "Feels Like Ugg" είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και στο πρώτο Ugg κατάστημα (Αναγνωστοπούλου 4, Κολωνάκι, τηλ. 211 1088163). Κεντρική Διάθεση: Όμιλος Φάις, τηλ. 211 1088199.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.