Φούτερ με λαιμόκοψη, ένα must have για το γραφείο

Να τι έλειπε από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

Όταν σκέφτεσαι τι να φορέσεις στο γραφείο, τι σου έρχεται στο μυαλό; Υποθέτουμε πουκάμισα, γραβάτες, tailored παντελόνια, αυστηρά σακάκια και, σίγουρα, δεν αχνοφαίνονται πουθενά στον "ορίζοντα" τα φούτερ με λαιμόκοψη ή αλλιώς, τα crewneck sweatshirts. Πολύ κακώς, θα σου πούμε εμείς, και έχουμε επιχειρήματα.

Ναι, είναι πιο casual σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν το αρνούμαστε. ωστόσο, μπορούν και αυτά να ενταχθούν στα looks του γραφείου- με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Αν συνδυαστούν, μάλιστα, με πιο επίσημα κομμάτια, η αντίθεση που θα δημιουργηθεί, θα δώσει "έξτρα" ενδιαφέρον στην εμφάνισή σου.

Πώς θα επιλέξεις το σωστό φούτερ με λαιμόκοψη

Όλα εξαρτώνται από το φούτερ που θα επιλέξεις. Το κόψιμό του, που δεν πρέπει να είναι ούτε oversized, αλλά ούτε και εφαρμοστό, το χρώμα, το οποίο καλό θα ήταν να είναι είτε γήινο είτε κάποιο κλασικό μαύρο ή μπλε και, φυσικά, την ποιότητα. Μία καλή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο για το στυλ σου (και για την τσέπη σου).

Τέλος, σε συμβουλεύουμε να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και να αποφύγεις κάποια λάθη που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις αρκετά από το dress code του γραφείου. Το φούτερ με λαιμόκοψη δε θα πρέπει να περιλαμβάνει τσέπες, έντονα λογότυπα και σκισίματα. Ούτε καν στην casual Friday.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.