Ο Jeff Goldblum μόλις κατέρριψε έναν από τους πιο παλιούς μύθους του αντρικού στυλ

Κανόνες; Ποιοι κανόνες;

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 10 Οκτωβρίου 2018

Η στιλιστική -υποκριτική επίσης- αναγέννηση του Jeff Goldblum είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Mr. Jurassic Park -ναι, έχει περάσει μία 15ετία- έχει καταφέρει στα 65 του χρόνια να εξελίξει σε τέτοιο βαθμό το στυλ του, ώστε σχεδόν κάθε εμφάνισή του όχι μόνο να προσελκύει τα βλέμματα, αλλά να γίνεται μάθημα καλού γούστου. Μία τέτοια εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα σε εκδήλωση στα στούντιο του BBC Radio 2 στο Λονδίνο.

Ο Jeff Goldblum μόλις κατέρριψε έναν από τους πιο παλιούς μύθους του αντρικού στυλ

Ο Goldblum επέλεξε ένα σύνολο, που πήγε κόντρα σε έναν από τους πιο παλιούς μύθους του αντρικού στυλ: Ποτέ μα ποτέ δεν συνδυάζουμε το μαύρο με το καφέ χρώμα. Εκείνος όχι μόνο τόλμησε να "παντρέψει" τα δύο κλασικά χρώματα -μαύρο πουκάμισο με μαύρο βελούδινο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και κοτλέ καφέ σακάκι-, αλλά και να τα κάνει να δείχνουν απαράμιλλα κομψά στην ολότητά τους.

Το μυστικό κρύβεται στην επιλογή της απόχρωσης του καφέ. Το καφέ του Goldblum δεν είναι ούτε σκουρόχρωμο, ούτε ανοιχτόχρωμο τύπου ταμπά. Είναι ένα ζεστό σοκολατί, που αναδεικνύει όμορφα ένα σκούρο, μουντό σύνολο, χαρίζοντας του την απαραίτητη φωτεινότητα.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ