Μακρύ παλτό: 4 κλασικές αντρικές επιλογές

Τα στυλ παλτό που θα είναι πάντα στη μόδα.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 18 Δεκεμβρίου 2018

Διαχρονικές αξίες, διαχρονικό στυλ. Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας για να χτίσεις μία κομψή γκαρνταρόμπα που "μετράει" και που ο χρόνος δεν την αγγίζει. Που απαρτίζεται από κομμάτια που φοριούνται τώρα, αύριο, για πάντα.

Σ' αυτά ανήκει το μακρύ παλτό, ο "βασιλιάς" του χειμωνιάτικου αντρικού στυλ, όπως δικαίως τον χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι της μόδας. Ποια όμως απ' όλα τα παλτό που κυκλοφορούν στην αγορά "πατούν" πάνω σε κλασικές αξίες; Τα ακόλουθα τέσσερα.

Το καμηλό

Μακρύ παλτό: 4 κλασικές αντρικές επιλογέςΤο καμηλό είναι εκείνο το χρώμα που έχει τη δύναμη να περάσει ένα look στην αιωνιότητα, χάρη στη φινέτσα και στη διαχρονικότητα που εκπέμπει. Για το λόγο αυτό, το καμηλό παλτό θεωρείται ο πρωταγωνιστής των παλτών. Το πιο κομψό και all time classic πανωφόρι που πρέπει να κρέμεται σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα.

 

 

Το μαύρο

ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΛΤΟΜπορεί συγκριτικά με το καμηλό, το μαύρο παλτό να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν αποτελεί μία κλασική επιλογή. Τουναντίον, πρόκειται για ένα κομμάτι - πασπαρτού που συνδυάζεται εύκολα και ολοκληρώνει με τον πιο κομψό τρόπο οποιοδήποτε look, από casual μέχρι formal.

 

 

Το καρό

ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΛΤΟΑναμφίβολα, ένα μακρύ παλτό σε καρό σχέδιο είναι αφόρητα σοφιστικέ κι αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά prints. 

 

 

 

 

Το σταυρωτό

ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΛΤΟΣτιβαρή και αριστοκρατική επιλογή. Το σταυρωτό μακρύ παλτό μπορεί να φορεθεί είτε ανοιχτό (ιδανικά, σε συνδυασμό με ένα καλό κασκόλ) είτε κουμπωμένο, προκειμένου να αναδειχθεί στο απόλυτο το πολύ ιδιαίτερο σχέδιο και ο ξεχωριστός χαρακτήρας του.

 

 

 

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Samuel L. Jackson μόλις έγινε ο νέος αγαπημένος των απανταχού hypebeasts

Ο 69χρονος Αμερικανός βαδίζει στο δρόμο που χάραξε ο συνάδελφός του, Jeff Goldblum.

Αν θέλεις ρούχα που ξεχωρίζουν βρήκαμε τη συλλογή που πρέπει να αποκτήσεις

Η Pre-Spring 2019 συλλογή της Diesel είναι εμπνευσμένη από τη βερολινέζικη αισθητική.