Τζην παντελόνι: Οι 5 γραμμές της φετινής σεζόν

Διαλέγεις την εφαρμογή που αναδεικνύει καλύτερα τον σωματότυπο και το στυλ σου.

Μπορεί στο μυαλό όλων το τζην να είναι το πιο ευκολοφόρετο και ευκολοσυνδύαστο απ' όλα τα παντελόνια, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σου δίνει το ελεύθερο να αδιαφορείς για τον βασικό κανόνα που διέπει σχεδόν κάθε ρούχο: την εφαρμογή. Γα να ακριβολογούμε, την σωστή εφαρμογή, που εξαρτάται από τον σωματότυπό σου και τη γραμμή του παντελονιού. 

Η φετινή σεζόν αγαπά το loose fitting, κάτι που είναι έκδηλο και στα denim pants με τις τρεις από τις πέντε κυρίαρχες γραμμές τους για φέτος να αφήνουν στα πόδια σου χώρο να "αναπνεύσουν".

Skinny jeans: Η στενή γραμμή

Τζην παντελόνι: Οι 5 γραμμές της φετινής σεζόνΠρόσεξε, στενή, όχι εφαρμοστή. Το παντελόνι ναι μεν αγκαλιάζει τα πόδια από τον μηρό μέχρι τον ποδόγυρο, χωρίς ωστόσο να εφαρμόζει. Το τελείωμα του ​​​​​​σακουλιάζει ελάχιστα στη γάμπα στο ύψος του αστραγάλου.

Ιδανικό παπούτσι: Οι μπότες Chelsea και τα sneakers μποτάκια.

 

 

Slim jeans: Η στενή, αλλά άνετη γραμμή

ΤΖΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΙδιαίτερα κομψή, η συγκεκριμένη γραμμή ακροβατεί μεταξύ της skinny και της straight, για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, και στενεύει σε γοφούς, μηρούς και γάμπες, θυμίζοντας αρκετά εκείνη των παντελονιών κοστουμιού. Μην διστάσεις να γυρίσεις τα μπατζάκια του παντελονιού σε μικρό ρεβέρ.

Ιδανικό παπούτσι: Τα "καλά" παπούτσια, από derbies μέχρι loafers και τα μίνιμαλ sneakers.

 

Straight jeans: Η κλασική γραμμή

ΤΖΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΓνωστή και ως κλασική και regural, είναι μία παραδοσιακή γραμμή με το παντελόνι να πέφτει ίσια στο σώμα από τη μέση μέχρι και τον αστράγαλο. Εδώ, τα μπατζάκια του παντελονιού γυρνούν σε μεγάλο, φαρδύ ρεβέρ.

Ιδανικό παπούτσι: Τα sneakers μποτάκια και οι μπότες πεζοπορίας.

 

 

Cropped jeans: Η loose γραμμή

ΤΖΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΕίναι επίσης ίσια, μόνο που εδώ υπάρχει περισσότερος χώρος στους μηρούς, με αποτέλεσμα το παντελόνι να είναι πιο άνετο. Τα μπατζάκια τελειώνουν εκεί ακριβώς που αρχίζει ο αστράγαλος, μιας και οι κάλτσες θέλουμε να φαίνονται. 

Ιδανικό παπούτσι: Τα old school sneakers, ασυζητητί.

 

 

Carrot jeans: H γραμμή καμουφλάζ

ΤΖΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΕπειδή το παντελόνι είναι φαρδύ σε γοφούς και μηρούς και στενεύει σταδιακά από το ύψος του γόνατου μέχρι τον αστράγαλο, κολακεύει κάθε σωματότυπο δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι τα πόδια είναι πιο ψηλά και αδύνατα. Τα μπατζάκια τελειώνουν δύο δάχτυλα πάνω από τον αστράγαλο και οι κάλτσες πρέπει να είναι αόρατες.

Ιδανικό παπούτσι: Τα slip ons και τα αθλητικά παπούτσια.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.