Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Lacoste

Στην Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού έκανε παρθενική πρώτη η πρώτη γυναίκα στη θέση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ιστορικού brand.

Τον περασμένο Μάιο, η Lacoste ανακοίνωσε την αποχώρηση του Felipe Oliveira Baptista από τη θέση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους τον διορισμό γυναίκας σχεδιάστριας για πρώτη φορά στην 86χρονη ιστορία του γαλλικού sport brand.

Πριν λίγες ημέρες, στην Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, η Louise Trotter με προϋπηρεσία σε Gap, Calvin Klein και Joseph, παρουσίασε την παρθενική συλλογή της, την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Lacoste

Σε συνέντευξή της στους New York Times δήλωσε: "Θέλω να εξελίξω το brand και να το βοηθήσω να ξεφύγει από τη λογική του polo shirt. Είναι το σημά-κατατέθεν του, αλλά η Lacoste δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και αυτό".

ΛΑΚΟΣΤ

Συνεπώς, για τον επόμενο χειμώνα η Trotter σχεδίασε μία σειρά από ρούχα και αξεσουάρ που δίνουν βήμα στη διαφορετικότητα και χαρακτηρίζονται από oversized γραμμές και κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς με streetwear επιρροές, που παντρεύουν την άνεση με την κομψότητα.

ΛΑΚΟΣΤ

Η συλλογή περιλαμβάνει από μακριά μάλλινα παλτό και καμπαρντίνες μέχρι πουκάμισα, παντελόνια που ακροβατούν μεταξύ φόρμας και παντελονιού κοστουμιού και μακριά πόλο μπλουζάκια.

ΛΑΚΟΣΤ
ΛΑΚΟΣΤ

"Ο σύγχρονος άντρας ντύνεται πλέον πιο χαλαρά ακόμα και στο εργασιακό του περιβάλλον. Επομένως, θέλει να κρέμονται στη ντουλάπα του ρούχα που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα και να τον συνοδεύσουν από τη δουλειά μέχρι το ποτό και το φαγητό", σημείωσε η Trotter. Το μέλλον της Lacoste απέκτησε μόλις καινοτόμα προοπτική.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα