12 Instagram accounts για καλύτερο στυλ

Οι λογαριασμοί των πιο επιδραστικών αντρών αυτή τη στιγμή στο μόντελινγκ, το styling και στο street style.

Πού συμβαίνει η μόδα στις μέρες μας; Η απάντηση δεν είναι στα ντεφιλέ και στα ενδότερα των μεγαλύτερων οίκων στον κόσμο -ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτή. Η μόδα "γεννάται" σήμερα στον δρόμο και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι το Instagram, με το street style να αποτελεί την επιτομή του καλού γούστου και της σύγχρονης ένδυσης.

Οι κύριοι που ακολουθούν είναι επάξια οι πιο δημοφιλείς εκπρόσωποί του, χάρη στο επιδραστικό τους στυλ και στους ακόμα πιο επιδραστικούς insta-λογιαριασμούς τους. 

@nickwooster

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nickelson Wooster (@nickwooster) on

Γευσιγνώστης, εμβληματική περσόνα των street style blogs, πρώην διευθυντής μόδας του Neiman Marcus και νυν σχεδιαστής. Τα λόγια είναι περιττά και τον "άρχοντα" του street style. Ο Nick Wooster επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το ρητό "ο άντρας ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί". Κάθε ενδυματολογική του εμφάνιση αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη ότι το στυλ, το καλό στυλ, δεν έχει ηλικία.

@alessandrosquarzi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Squarzi (@alessandrosquarzi) on

Αγαπημένος του street style φωτογράφου Scott Schuman, που τον έκανε διάσημο το 2009 όταν ανήρτησε φωτογραφία του στο The Sartorialist, ο Ιταλός Alessandro Squarzi αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο γνωστούς influencers στον κόσμο της μόδας. Το στυλ του ακροβατεί μεταξύ ιταλικής φινέτσας και αμερικάνικης εκκεντρικότητας και ακολουθεί τον εξής κανόνα: τον συνδυασμό των trends με all time classic κομμάτια.

@andreasweinas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Weinås (@andreasweinas) on

Αξίζει να ακολουθήσεις τον 32χρονο Σουηδό Andreas Weinås, μοντέλο και fashion editor, αν θέλεις να μάθεις πώς να επιλέγεις σωστά, να φοράς και να συνδυάζεις ακόμα καλύτερα ένα κοστούμι.

@iamgalla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by galla (@iamgalla) on

Blogger και social media σούπερ σταρ, ο Adam Gallagher μετρά δύο εκατομμύρια followers, χάρη στις ταξιδιωτικές του περιπέτειες και το ταλέντο του στο να παίζει στα δάχτυλα την τέχνη του smart casual look.

@prestonkonrad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Preston Konrad (@prestonkonrad) on

Ζει στη Νέα Υόρκη, όπου εργάζεται ως στιλίστας. Στο παρελθόν, είχε διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του βρετανικού luxury brand, Belstaff. Ο Preston Konrand είναι ειδήμων του smart casual look και δημιουργεί πάντα σύνολα που αποτελούν την τελευταία τάσης της μόδας. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά του.

@mr.rutherford

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eric rutherford (@mr.rutherford) on

Με την ίδια άνεση που "χτίζει" ένα κλασικό σύνολο, ο Αμερικανός ηθοποιός και μοντέλο Eric Rutherford συνδυάζει σταυρωτό σακάκι με ζιβάγκο, δημιουργεί προχωρημένα looks με περίτεχνα prints και εκκεντρικά πουκάμισα, που άντρες με τα μισά του χρόνια δύσκολα θα κατάφερναν να φορέσουν σωστά.

@marquelleturner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARQUELLE. (@marquelleturner) on

Το μότο του είναι "Pray. Eat. Style." Ο Γάλλος στιλίστας Marquelle Turner λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικά looks και δεν φοβάται να τολμήσει ό,τι εκκεντρικό. Τυχαίο που αναδεικνύεται σχεδόν κάθε χρόνο ως ένας από τους στιλάτους ανθρώπους στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού;

@davidgandy_official

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Gandy (@davidgandy_official) on

Του έχουν "κολλήσει" τον τίτλο "ο πιο κομψός άντρας του κόσμου", αλλά και "ο Βρετανός ηγέτης της πασαρέλας". Όχι άδικα. Ο David Gandy, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana για το άρωμα Light Blue, είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος του σύγχρονου βρετανικού tailoring, ειδικά στην περίπτωση των 3-piece κοστουμιών. Όσον αφορά στο casual look του, αγαπάει τη μονοχρωμία, τα καπέλα και τα τζην. Από το 2011 διατηρεί στήλη μόδας στη βρετανική Vogue και αξιολογεί αυτοκίνητα για την βρετανική έκδοση του GQ.

@joeottaway

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E O T T A W A Y (@joeottaway) on

Εδώ, έχουμε τον κολλητό και στιλίστα του David Gandy, Joe Ottaway. Αν δεν αρκεί αυτό για να σε πείσει για τη στιλιστική δεινότητα του Βρετανού στιλίστα και νυν σχεδιαστή, τότε μάθε κι αυτό: ο Ottaway είναι ο επικεφαλής για τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων (International Client Relations Manager) του δημοφιλούς online καταστήματος ένδυσης, Mr. Porter.

@oliver_cheshire

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliver Cheshire (@oliver_cheshire) on

Ακολουθεί ένας ακόμη καλός φίλος του Gandy και σύντροφος της τραγουδίστριας Pixie Lott, ο 30χρονος Βρετανός Oliver Cheshire με τα έντονα ζυγωματικά είναι ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στον κόσμο του μόντελινγκ. Αγαπημένο του look είναι το streetwear -η πιο κομψή εκδοχή του athleisure style- συνδυάζοντας αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με κλασικά, formal κομμάτια.

@johanneshuebl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Μοντέλο και σύζυγός της Olivia Palermo, influencer της γυναικείας μόδας, ο Γερμανός Johannes Huebl δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, έχει αδυναμία στα παπούτσια -έχει λανσάρει τη δική του συλλογή με το ιταλικό brand Scarosso και στο συνδυασμό γήινων αποχρώσεων με το αγαπημένο blue navy.

@justinoshea

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justinoshea on

Αντισυμβατικός -το σώμα του είναι σημαδεμένο με αναρίθμητα τατουάζ-, αλλά πάντα κομψός -φροντίζει να τα καλύπτει με φίνα κοστούμια-, ο μεγαλωμένος στην Αυστραλία Justin O’Shea ζει πλέον μόνιμα στη Γερμανία. Είναι πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής της ιταλικής μάρκας Brioni και ιδρυτής του label SSS World Corp. Σπάνια θα τον δεις να κυκλοφορεί με casual ντύσιμο. Λατρεύει το formal look και τα bespoke κοστουμιών. Φορά πάντα γιλέκο και γραβάτα, πειραματίζεται με τα σχέδια, τα χρώματα και τα υφάσματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.