To άψογο flight outfit του Mark Ruffalo

Απλό, άνετο και χωρίς να κοστίζει αρνητικούς πόντους στο στυλ σου.

Στον κόσμο του στυλ διεξάγεται μία μάχη εδώ και αρκετό καιρό: Να κυκλοφορεί κανείς άνετος ή όχι; Οι στιλιστικές επιταγές που έφεραν τα skinny jeans και τα chinos πάλι στη μόδα, απαντούν από μόνες τους στο δίλημμα. Τι γίνεται όμως όταν ετοιμάζεσαι για πολύωρο ταξίδι και μάλιστα με αεροπλάνο, όπου οι αεροπορικές εταιρείες έχουν φροντίσει να κρατήσουν έναν ασφυκτικά μικρό χώρο για τα πόδια σου; O Mark Ruffalo έδωσε με την τελευταία του εμφάνιση μία εκκωφαντική απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα.

To άψογο flight outfit του Mark Ruffalo
Όχι, δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψεις φορώντας ρούχα που ταλαιπωρούν το "είναι" σου. Χρειάζεσαι κάτι που θα είναι άνετο χωρίς όμως να κοστίζει αρνητικούς πόντους στο στυλ σου - τα χιλιοφορεμένα cargo παντελόνια που χρησιμοποιείς για τις δουλειές του σπιτιού δεν είναι η σωστή λύση. O 53χρονος ηθοποιός έδειξε τον ιδανικό τρόπο φορώντας ένα άψογο flight outfit καθώς ετοιμαζόταν για την επόμενη πτήση του.
MARK RUFFALO 4

 

Μπλε φούτερ χωρίς γιακά, άνετο παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις, μαύρα μποτάκια ήταν όλα όσα χρειάστηκε για να φτιάξει το ιδανικό σύνολο. Σημαντική σημείωση: Το backpack της Topos Design με τις χαρακτηριστικές κόκκινες πινελιές ήταν η λεπτομέρεια που έκανε όλη τη διαφορά. Απλός, άνετος και άψογος στιλιστικά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Ruffalo επέλεξε να χαιρετήσει τις κάμερες κάνοντας το σήμα της νίκης. Αυτή ήταν μία νίκη απέναντι στις επιταγές της αντρικής μόδας που μας φυλακίζουν. 


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.