Είναι το κερί ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά;

Απογείωσε το κούρεμά σου με τρία star προϊόντα styling.

Όταν μιλάμε για αντρικά μαλλιά, ένας απέραντος κόσμος δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά μας - εκτός αν μιλάμε για τριχόπτωση, εκεί αλλάζει το θέμα. Κι ενώ παλαιότερα πιστεύαμε ότι υπάρχει ένα και μόνο ιδανικό κούρεμα για κάθε σχήμα προσώπου, στην πραγματικότητα, η ζωή και ο Robbie Williams μάς απέδειξαν ότι ως άντρες μπορούμε να δοκιμάσουμε αρκετά κουρέματα και να τα υποστηρίξουμε μια χαρά.

Πώς τα μαλλιά σου θα δείχνουν καλύτερα

Παρόλα αυτά, ένα είναι το κρατούμενο: δεν απευθύνονται όλα τα hair styles σε όλους τους άντρες. Όπως μας λέει και η Silvia Gómez του ισπανικού Esquire, μπορεί το ξυρισμένο κεφάλι να πηγαίνει σε όλους όσοι έχουν ξεκινήσει να χάνουν τα μαλλιά τους, αλλά τα κάπως πιο μακριά μαλλιά είναι μία άλλη ιστορία.

Ειδικά αν είσαι από αυτούς που κατά τη διάρκεια της καραντίνας αποφάσισαν να τα μακρύνουν και, παραδόξως ή μη, σου ταιριάζουν, τώρα πρέπει να μάθεις πώς να τα σουλουπώνεις, έτσι ώστε αφενός να μην πέφτουν στα μάτια σου και αφετέρου να δείχνεις καλύτερος.

3 από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

Πώς θα τα καταφέρεις; Με 3 star προϊόντα που θα κρατήσουν κάθε πολύτιμη τρίχα που έχεις στην κεφαλή σου στη θέση της. Και, ναι, το κερί μαλλιών είναι ό,τι καλύτερο για τα κοντά και μεσαίου μήκους αντρικά κουρέματα.

Shaping Fiber - American Crew

Είναι το κερί ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά;American Crew

Το συγκεκριμένο κερί μαλλιών είναι το best seller του Amazon, με 14.700 κριτικές και 4,5 στα 5 αστέρια. Προσφέρει δυνατό κράτημα και απαλή λάμψη, ενώ η επίσημη τιμή του είναι 18,50 δολάρια.

Clay Pomade - Baxter of California

BAXTER OF CALIFORNIABaxter of California

Αν αυτό που θέλεις είναι εξαιρετικά δυνατό κράτημα και ματ τελείωμα, η συγκεκριμένη πομάδα περιέχει πραγματικό πηλό και μελισσοκέρι, κοστίζει περίπου 20 ευρώ και έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα φύσης.

Barber Club Slicked Hair Fixing Wax - L'Oréal Men Expert 

MEN EXPERT WAXL'Oréal Men Expert

Όταν θέλεις να δείχνεις σένιος και τα μαλλιά σου να λάμπουν, επειδή σου αξίζει, αυτό το κερί με το αρρενωπό άρωμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Μάλιστα, κοστίζει λιγότερο από 7 ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.