Θαυμάσια value for money αρώματα

Αναβαθμίζεις το στυλ σου, χωρίς να ξεφύγεις από το μπάτζετ σου.

Ας μιλήσουμε για μύθους και αρώματα. Κατά μία δημοφιλή ρήση, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν πάντα σε μικρά μπουκαλάκια. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές ισχύει το αντίθετο: Οι privé, ακριβές κυκλοφορίες των επώνυμων εταιρειών συνήθως διατίθενται μόνο σε κατοστάρι (των 100 ml) φλασκί. Ένας ακόμα μύθος είναι το ότι η τιμή ενός αρώματος καθορίζει το πόσο σπουδαίο είναι. Μύθος γιατί στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, τα μεταμοντέρνα μπαρμπέρικα, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ, μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα αρώματα και κολώνιες σε τιμή σχεδόν αστεία. Αυτά, πέραν του ότι μπορούν κάλλιστα να γίνουν το 'άρωμά σου', είναι ιδανικά σε περίπτωση που θέλεις απλώς να πειραματιστείς οσφρητικά για να ανανεωθείς. Για να σε βοηθήσουμε σε αυτό το οδοιπορικό του εαυτού σου στον κόσμο των αρωμάτων, ψάξαμε, δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε τα 3 πιο σούπερ προσιτά αντρικά αρώματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Το αξεπέραστο Ck One του Calvin Klein

Θαυμάσια value for money αρώματα

Αποτελεί το ίσως πιο αγαπημένο unisex eau de toilette όλων των εποχών, ενώ άφησε τη σικ οσφρητική υπογραφή του στα 90s. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ για να μπορείς να το φοράς το πρωί στο γραφείο χωρίς να ενοχλείται κανείς και μοσχοβολάει καθαριότητα, πράσινο τσάι και αίσθηση ελευθερίας. Στο Sephora.gr, το φλασκί των 50 ml έχει αρχική τιμή 39,95 Ευρώ, ενώ συχνά θα το βρεις σε έκπτωση που ρίχνει την τιμή του αρκετά κάτω από τα 30 Ευρώ. 

> Διάβασε ακόμα: 5 ξυλώδη αρώματα για το φθινόπωρο

Το Old Spice στην αυθεντική του εκδοχή

OLD SPICE ORIGINAL

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια κι έτσι τρελά μας συγκινεί. Ο λόγος για την Old Spice την Original που αρωματίζεσαι με δαύτη και τηλεμεταφέρεσαι μεμιάς σε συνοικιακό κουρείο του 1900τόσο, δεν έχει σημασία πόσο. Η αρχική της τιμή στο Hondoscenter.com είναι 13,57 Ευρώ για το φλασκί των 100 ml και συχνά, μετά από την έκπτωση, η τιμή της κατεβαίνει υπό του 10ευρου. Φοβερό;

> Διάβασε ακόμα: Κομψά και καπνιστά αρώματα για τις μεγάλες ώρες

Η αξεπέραστη γαλλική Brut

BRUT COLOGNE

Μία μυρωδιά φρέσκια, πράσινη και πικάντικη την ίδια στιγμή, φτιαγμένη το 1968 για να συναρπάζει ακόμα και δεκαετίες μετά. Η Brut είναι από τις πιο εικονικές γαλλικές κολώνιες που κυκλοφόρησαν ποτέ στην αγορά και η πρώτη που φόρεσα ποτέ εγώ ο ίδιος, ως κομψευόμενο μικρομέγαλο. Η αρχική τιμή του φλασκιού των 88 ml στο Patistascosmetics.gr είναι 13,42 Ευρώ, ενώ μετά από τη συνήθη έκπτωση του καταστήματος μπορείς να την κάνεις δική σου με περίπου 10 Ευρώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα