7 μποξέρ απ' όλο τον κόσμο στη νέα καμπάνια του Dior Homme Sport

Τα συγκλονιστικά βίντεο των αστέρων και υποσχόμενων ελπίδων του ρινγκ εντυπωσιάζουν με τη δύναμη και την ακρίβειά τους.

Για να σηματοδοτήσει το λανσάρισμα του νέου Dior Homme Sport, ο οίκος Dior αποφάσισε να κινηματογραφήσει επτά νεαρούς μποξέρ από όλο τον κόσμο. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Αμερικανός Ryan Garcia, ο Βρετανός Richard Riakporhe και ο Ιταλός Daniele Scardina, είναι ήδη αστέρες του ρινγκ. Κάποιοι είναι πολλά υποσχόμενοι νεαροί πρωταθλητές, όπως ο Aadam Hamed, ενώ άλλοι, όπως ο Γάλλος Younes Bendjima, ο Γερμανός rapper Kontra K και ο Νεοϋορκέζος Tanner Reese, πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας και της μουσικής και είναι φανατικοί λάτρεις του μποξ.

Όλοι εξιστορούν το πάθος τους για αυτή την ευγενή τέχνη με μια ακρίβεια που δείχνει την αναζήτηση της ισορροπίας και της αλήθειας στην πάλη, καθώς και την εσωτερική επιδίωξη για υπέρβαση των προσωπικών ορίων που απαιτεί αυτό το εκπληκτικό άθλημα. Για να κινηματογραφήσει και να φωτογραφήσει αυτή την αλχημεία σώματος και πνεύματος, ο οίκος Dior επέλεξε εξίσου ταλαντούχους σκηνοθέτες και φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Το αποτέλεσμα παίρνει σάρκα και οστά μέσα από επτά συγκλονιστικά βίντεο υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Χιλιάδες εικόνες εντυπωσιάζουν με τη δύναμη και την ακρίβεια, προσκαλώντας μας να θαυμάσουμε τους αθλητές που αποκαλύπτουν με αυθεντικότητα τον πραγματικό τους εαυτό.

Η μουσική

Η μουσική του Brit Myers συνοδεύει τα άπερκατ και τα κροσέ τους, σαν ρυθμική παύλα που ενώνει τα κινηματογραφικά πορτρέτα των επτά αθλητών. Γνωστός για το ταλέντο του στις ηλεκτρονικές-ορχηστρικές συνθέσεις, ο Γάλλος μουσικός με καταγωγή από το Κονγκό και τη Μαρτινίκα, συνεργάζεται τακτικά με τον οίκο Dior, καθώς και με άλλους μεγάλους οίκους.

> Διάβασε ακόμα: Η εξέλιξη του Sauvage στο πιο επιτυχημένο άρωμα του πλανήτη

Το styling

Senior Fashion Editor στο γαλλικό i-D και στυλίστας, ο Γάλλος Dan Sablon είναι γνωστός για το πρωτοποριακό στυλ και το πολυδιάστατο ταλέντο του. Εξοικειωμένος με τον κόσμο των σταρ, όπως η Rihanna, υπογραμμίζει τα στοιχεία αναφοράς του oίκου Dior και την αισθητική αυτής της ευγενούς τέχνης, αναδεικνύοντας παράλληλα τη μοναδική προσωπικότητα κάθε μποξέρ.

> Διάβασε ακόμα: Ο Pierre Casiraghi έγινε ο νέος ambassador του οίκου Dior

Δες τα βίντεο στη συνέχεια.

Younes Bendjima (Γαλλία)

Ryan Garcia (ΗΠΑ)

Aadam Hamed (Ηνωμένο Βασίλειο)

Kontra K (Γερμανία)

Richard Riakporhe (Ηνωμένο Βασίλειο)

Tanner Reese (ΗΠΑ)

Daniele Scardina (Ιταλία)

@diorbeauty @dior #diorhomme #diorparfums

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.