Η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ

Η μέθοδος IQ PICO Laser των IQ Skin Clinics μπορεί να αφαιρέσει όλα τα χρώματα και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Γράφει: Esquire Editors 11 Φεβρουαρίου 2020

Οι λόγοι για να αφαιρέσεις ένα τατουάζ είναι πολλοί. Οι επιλογές για το πού θα απευθυνθείς για να σβήσουν το μελάνι από το δέρμα σου, επίσης. Ποιες όμως απ' αυτές είναι ασφαλείς για την υγεία σου, αλλά και αποτελεσματικές ώστε να καθαρίσει εντελώς η περιοχή και να απαλλαγείς για πάντα από το τατουάζ; 

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η αφαίρεση τατουάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη κλινική εξέταση, εμπειρία και εξειδίκευση. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχουν κάποιοι που υπόσχονται θαύματα αλλά μπορεί αντ’ αυτού να σου δημιουργήσουν ουλές και σημάδια.

Βρες την κατάλληλη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ

Αρχικά, είναι σημαντικό να απευθυνθείς σε εξειδικευμένους δερματολόγους. Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics του Dr. Τζερμιά χρησιμοποιούν την επαναστατική συσκευή τεχνολογίας PICO LASER που εγγυάται επιτυχημένα αποτελέσματα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν καταφύγει στα IQ Skin Clinics εξαιτίας κάποιας αποτυχημένης απόπειρας αφαίρεσης τατουάζ με άλλη μέθοδο.

Αφαίρεση τατουάζ με τη μέθοδο IQ PICO Laser

Η μέθοδος IQ PICO Laser μπορεί να "καθαρίσει" το δέρμα από οποιοδήποτε χρώμα, ακόμη και από το πιο επίμονο, όπως το γαλάζιο και το πορτοκαλί. Παράλληλα, προστατεύει τον ιστό, δεν τον τραυματίζει και δεν δημιουργεί ουλές και σημάδια στην επιδερμίδα.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν απαιτεί πολλές συνεδρίες και μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία βλάβες από προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες αφαίρεσης τατουάζ. Οπότε, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία υπάρχει λύση.

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται;

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα πιο σκούρα δέρματα χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες, ενώ τα μονόχρωμα, και κυρίως τα μαύρα, τατουάζ αφαιρούνται πιο γρήγορα. Ακόμα, σημαντικό ρόλο για το πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν παίζουν το μέγεθος αλλά και το γεγονός αν υπήρξε cover up στο τατουάζ σου.

Οι περιοχές με καλύτερη κυκλοφορία αίματος, όπως ο λαιμός και το κεφάλι, απαιτούν λιγότερες συνεδρίες, σε σχέση με τα άκρα, όπως τα δάχτυλα ή τα χέρια. Αξίζει να σημειωθεί πως αν υπάρχουν ουλές στην περιοχή, η αποκατάσταση της βλάβης ακολουθεί την αφαίρεση.


Ευχαριστούμε τον δερματολόγο Dr. Χριστόφορο Τζερμιά, IQ Skin Clinics

iqskinclinics.com

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Αξεσουάρ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

9 κουρέματα από το κόκκινο χαλί των Oscars 2020

Από το φιλαριστό καρέ του Keanu Reeves μέχρι το slicked back του Leonardo DiCaprio.

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν χτυπήσεις το πρώτο σου τατουάζ

Πριν κάτσεις στην καρέκλα του tattoo artist, φροντίζεις να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου μερικά πράγματα.