Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που δίνει οριστική λύση στην αραίωση

Αν ένα γυμνό κεφάλι σου προκαλεί τρόμο, μην διστάσεις να αντιστρέψεις την κατάσταση εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Γράφει: Esquire Editors 26 Φεβρουαρίου 2020

Με την αυτοπεποίθηση να συνδέεται άρρηκτα με την καλή εμφάνιση, δεν είναι τυχαίο -κατακριτέο επίσης- που η τριχόπτωση προκαλεί έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες του αντρικού πληθυσμού στην ηλικία γύρω και άνω των 40 ετών. Σε περίπτωση λοιπόν που η αραίωση σου έχει χτυπήσει την πόρτα και απειλεί να αποψιλώσει το κεφάλι σου, μην διστάσεις να αντιστρέψεις την κατάσταση και να δώσεις οριστικό τέλος στην φαλάκρα.

Η κατάλληλη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών

Η πιο σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική ονομάζεται FUE και εφαρμόζεται από την πολυβραβευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που δεν αφήνει σημάδια ή γραμμικές ουλές και επιτρέπει την εξαγωγή τριχοθυλακίων ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή και την εμφύτευσή τους ένα προς ένα στη λήπτρια περιοχή. Με την προϋπόθεση ότι θα εμπιστευθείς τα κατάλληλα χέρια, θα διαπιστώσεις ότι η διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

FUE: Ποσοστό επιτυχίας

Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών πραγματοποιείται σταδιακά, με το ποσοστό επιτυχίας να αγγίζει το 98%. Πολλές από τις τρίχες που θα εμφυτευτούν εμφανίζονται τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά τη συνεδρία μεταμόσχευσης και όσο περνούν οι εβδομάδες η επαναφύτρωση είναι πλέον ορατή. Στους 12 μήνες, τα νέα, πυκνά μαλλιά είναι γεγονός!

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών

Αν το πήρες απόφαση ότι θέλεις να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση μαλλιών, το λογικό και επόμενο ερώτημά σου είναι: "Ναι αλλά πόσο θα μου κοστίσει;" Αν και πολλά κέντρα, κλινικές και Γιατροί διαφημίζουν ότι το κόστος εξαρτάται από τα τριχοθυλάκια και τις τρίχες που θα εμφυτευτούν ή ακόμα και από πόσες ώρες θα διαρκέσει η όλη διαδικασία, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics και Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) σου απαντά με διαφάνεια.

Ακολούθησε την Advanced Hair Clinics στο Facebook & στο Instagram.

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Beard oil, ο καλύτερος φίλος της γενειάδας

Το λάδι είναι το μόνο που θα προσφέρει στις τρίχες και το δέρμα σου λάμψη, απαλότητα και υγεία.

5 αρώματα φέρνουν την άνοιξη

Ανακάλυψε τις δημιουργίες που θα αναδείξουν την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου.