Το στιλιστικά ευέλικτο Breitling του Adam Driver

Το Breitling Super Chronomat B01 44 είναι το ρολόι που μπορείς να φοράς σε κάθε περίσταση.

Ο Adam Driver στο Φεστιβάλ των Καννών, με το Breitling Super Chronomat B01 44 περασμένο στον καρπό του, έμοιαζε με μοντέλο που πόζαρε για καρτ ποστάλ "Από τις Κάννες με αγάπη". Χαιρετούσε τον φακό και τα φλας των φωτογράφων άστραφταν πάνω του την ίδια στιγμή που οι γνωστοί-άγνωστοι δισεκατομμυριούχοι έκοβαν βόλτες πάνω-κάτω στην Κυανή Ακτή του ξεπλυμένου χρήματος, λες και ο κόσμος δεν άλλαξε καθόλου με την πανδημία. Επιστρέψαμε, λοιπόν, στην κανονικότητα; Μάλλον όχι. Παρότι τα black tie events γίνονται ξανά, το glam της pre-Covid era μοιάζει με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό.

Τι ρολόι να φορέσεις στα events αυτής της ενδιάμεσης εποχής

Στη Γαλλία, όπως και στην Ελλάδα, τουλάχιστον τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, παρότι γίνονται βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα, αυτή μάλλον θα αργήσει να έρθει. Οι μάσκες παραμένουν υποχρεωτικές, τα κάθε λογής event έχουν πλαφόν συμμετεχόντων και η μετάλλαξη Δέλτα ρίχνει τη σκιά της πάνω στα βραδινά φορέματα των κυριών και τα πανάκριβα ρολόγια των αστέρων του κινηματογράφου (και όχι μόνο), επηρεάζοντας το τι είναι πρέπον να φορεθεί σε αυτά.

Ο Adam Driver που παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών για την προώθηση του επερχόμενου μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, του Annette, επέλεξε πολύ σωστά να υιοθετήσει για την περίσταση μία smart casual αμφίεση. Το look του, μάλιστα, το απογείωσε με το απόλυτα ενδιάμεσο στιλιστικά ρολόι, το Super Chronomat B01 44 της Breitling.

Super Chronomat B01 44: Πολυτελές αλλά όχι επιδεικτικό

Το συγκεκριμένο ρολόι ανήκει στην κατηγορία εκείνων που κάποτε φτιάχνονταν για να εξυπηρετήσουν τις ειδικές ανάγκες των πιλότων αλλά που τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή ανάμεσα στους απλούς πολίτες, όπως εσύ κι εγώ.

Αυτή η αγάπη του κοινού μπορεί εύκολα να εξηγηθεί από το ότι ταιριάζουν με τα πάντα και μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Ειδικά σε αυτές τις καινοφανείς που λόγω πανδημίας δεν είναι (πια) τόσο glamorous και στις οποίες τα επίσημα ρολόγια μοιάζουν πολύ "ξεχωριστά" και ακριβά, ενώ τα καταδυτικά παντελώς casual.

Το στιλιστικά ευέλικτο Breitling του Adam DriverΤο Super Chronomat B01 44 μπορεί όντως να σεταριστεί με κάθε είδος ντυσίματος, παρότι η λειτουργία του χρονογράφου στο καντράν του τού δίνει έναν ελαφρύ σπορ αέρα. Η κάσα του είναι φτιαγμένη από έναν συνδυασμό ανοξείδωτου ατσαλιού και μαύρου κεραμικού υλικού, ενώ το καουτσουκένιο λουράκι του έχει την όψη δέρματος. Ο δε μηχανισμός του (Breitling Manufacture Calibre 01) φέρει την εγγύηση της ελβετικής κατασκευής του που το κάνει να μπορεί άνετα να συμπεριληφθεί στην αφρόκρεμα των πολυτελών ρολογιών.

> Διάβασε ακόμα: Η παράξενη περίπτωση του Adam Driver

Παρόλα αυτά δεν είναι επιδεικτικό. Αυτό είναι που το κάνει ιδανικό για να μπορεί να φορεθεί σε όλες αυτές τις περιστάσεις της ενδιάμεσης ως προς την κανονικότητα εποχής που ζούμε, που το glam δεν μπορεί να επιστρέψει σε όλο του το μεγαλείο. Σε κάνει να δείχνεις ότι το προσπάθησες χωρίς να μοιάζεις εκτός τόπου και χρόνου.

Από: Esquire UK

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα