Σπουδαία ρολόγια με λιγότερα από €1.000

Τα πιο iconic, ξεχωριστά, στιλάτα και αξιοσέβαστα ρολόγια που μπορείς να αποκτήσεις χωρίς να κηρύξεις στη συνέχεια πτώχευση.

Αν είσαι συλλέκτης σπουδαίων ρολογιών και έχεις πάρα πολλά χρήματα, το να δώσεις όσα λεφτά κοστίζει μία Ferrari για να αποκτήσεις ένα μοναδικό ή σπάνιο κομμάτι, βγάζει λογική. Αν όμως δουλεύεις σκληρά για έναν τίμιο μισθό που σου επιτρέπει κάποιες απολαύσεις, ίσως θα πρέπει να βάλεις ένα ταβάνι στις επιθυμίες σου, τουλάχιστον ως προς το κόστος τους. Τα 1.000 Ευρώ, λοιπόν, για ένα ρολόι, ας πούμε ότι είναι αρκετά. Με αυτό το budget στο μυαλό, καταλήξαμε σε 5 αντρικά ρολόγια, όλα από αξιοσέβαστα brands και σε διαφορετικό στυλ, για να βρεις αυτό που θα σου κάνει κλικ. Τώρα, αν σου περισσέψουν λεφτά, μπορείς να τα αξιοποιήσεις για να πάρεις μια Ferrari.

Το iconic New Gent της Swatch

Σπουδαία ρολόγια με λιγότερα από €1.000Swatch

Είναι η πιο προσιτή επιλογή της λίστας μας, είναι αξιόπιστο και έχει εικονικό ντιζάιν. Η Swatch το λάνσαρε πρώτη φορά το 1983 και πλέον αποτελεί ένα από τα κομμάτια που το αγοραστικό κοινό αγάπησε όσο πολύ λίγα. Το καντράν του έχει διάμετρο 41 χιλιοστών, ο μηχανισμός του κινείται με quartz και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα.

Το Modern Art Watch της συνεργασίας Timex x Todd Snyder

WATCHTimex X Todd Snyder

Εξαιρετικά προσιτό ως προς την τιμή του είναι και αυτό το σούπερ στιλάτο και μοναδικό ρολόι που έχει προκύψει από τη συνεχιζόμενη συνεργασία της Timex με το brand του Αμερικανού σχεδιαστή Todd Snyder. Ο συνδυασμός των χρωμάτων στο 40 χιλιοστών καντράν του είναι όλο ζωντάνια, τα γραφιστικά του στοιχεία έντονα, τα φινιρίσματά του χαρακτηριστικά, λειτουργεί με μηχανισμό quartz και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

> Διάβασε ακόμα: Ένα ρολόι της Kurono για σύγχρονους σαμουράι του στυλ

Το μοδάτο χρυσό Lexington του Michael Kors

WATCHMichael Kors

Είναι στιλάτο, εντυπωσιακό, φτιαγμένο από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι και λίγο πιο ακριβό από τις άλλες επιλογές. Το καντράν του έχει μέγεθος 45 χιλιοστών, ο μηχανισμός τους λειτουργεί με quartz και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Το Prospex της Seiko

WATCHSeiko

Καθώς προχωράμε στις προτάσεις μας ανεβαίνουν και οι τιμές. Το σπουδαίο αυτό ρολόι της Seiko, με το καντράν των 47,8 χιλιοστών, βρίσκεται κάπου στη μέση του budget. Είναι τρομερά ανθεκτικό, αδιάβροχο στα 200 μέτρα, λειτουργεί με μηχανισμό quartz (και ηλιακή ενέργεια), χρειάζεται φόρτιση μία φορά το εξάμηνο και -εδώ σε θέλουμε- το φορούσε ο Arnold Schwarzenegger σε πολλές από τις ταινίες δράσης που γύρισε στα 80s.

> Διάβασε ακόμα: Ένα Hublot με την υπογραφή του Takashi Murakami

Το κλασικό Conquest της Longines

WATCHLongines

Είναι φτιαγμένο στην Ελβετία, είναι κλασικό, είναι εντυπωσιακό και μπορείς να το αποκτήσεις χωρίς να ξεπεράσεις το budget των 1.000 Ευρώ. Η πρώτη σειρά με ρολόγια Conquest της Longines κυκλοφόρησε το 1954 και ξεχώρισε για τα καθαρά, απλά και κομψά σχέδιά της. Αυτό που σου προτείνουμε έχει καντράν 34 χιλιοστών, κινείται με μηχανισμό quartz και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Από: Esquire US

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.