Ζηλέψαμε τα ρολόγια του Chris Hemsworth

Ο Αυστραλός ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις μοντέρνες εκδοχές των κλασικών ρολογιών.

Ο Chris Hemsworth όλο και με κάποιο κινηματογραφικό ή άλλο του project μας απασχολεί, αν και τελευταία συζητιέται γιατί αποκάλυψε ότι κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, αφού ανακάλυψε ότι έχει μια ανησυχητικά υψηλή προδιάθεση για τη νόσο Αλτσχάιμερ, ενώ ο παππούς του πάσχει από άννοια, κάτι που έχει επηρεάσει την καθημερινότητα τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του. Παρ' όλα αυτά, ο Αυστραλός ηθοποιός εμφανίστηκε σε μια press conference για το τηλεοπτικό πρόγραμμα Limitless του National Geographic (το οποίο είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα Disney+).

Το ρολόι που μας γοήτευσε

Σε αυτό το event είχε περασμένο στον καρπό του ένα υπέροχο Royal Oak της Audemars Piguet, σε μία κομψή, vintage εκδοχή του, με χρυσό μπρασελέ και κάσα, στην οποία ξεχώριζε το μπλε καντράν με τα χρυσά υποκαντράν. Κάπως έτσι κι εμείς, με το που το είδαμε, συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμα φορά πόσο σπουδαία είναι η τεράστια συλλογή του με ρολόγια, τα περισσότερα από τα οποία είναι νέες εκδοχές παλιών, κλασικών μοντέλων.

CHRIS HEMSWORTH Getty Images
Κάντε focus στον καρπό του.

Το συγκεκριμένο ρολόι, πάντως, που φέτος κλείνει 50 χρόνια από το πρώτο του λανσάρισμα, αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να το βρεις σε πολλές εκδοχές, από τις οποίες μία εξαιρετική επιλογή είναι και το επετειακό της φωτογραφίας που ακολουθεί, που το καντράν του είναι στο μπλε χρώμα του νυχτερινού ουρανού. 

ROYAL OAKAudemars Piguet

 

Οι επιλογές του Chris Hemsworth

O Hemsworth θεωρείται ότι διαθέτει μία από τις πιο ζηλευτές συλλογές ακριβών και πολυπόθητων ρολογιών ανάμεσα σε όλους τους mega stars της βιομηχανίας του Hollywood (και όχι μόνο). Ενδεικτικά, νωρίτερα φέτος, είχε ιδωθεί να φοράει το λεπτό, πολυτελές και ντιζαϊνάτο Octo Finissimo του οίκου Bulgari, αλλά και ένα πλατινένιο Day-Date (κλασίκ) της Rolex, που κυκλοφόρησε φέτος.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.