4 ρολόγια που μιλούν για business

Μοντέλα για όλες τις τσέπες που ισχυροποιούν τα επιχειρήματά σου.

Ο ίσως καλύτερος τρόπος για να σημάνεις ότι "τώρα ήρθε η ώρα για business" είναι το ρολόι που θα φορέσεις στον καρπό σου την ώρα που θα δίνεις το χέρι για να επισφραγίσεις μια νέα συμφωνία. Ένα ρολόι που δε θα φωνάζει, αλλά θα συνδυάζει το στυλ με την πολυχρηστικότητα, για να δείξει ότι έχεις κι άλλη ζωή, έξω από το γραφείο, αλλά και για να ταιριάζει με κάθε περίσταση που μπορεί να σε τραβήξει σε business deals μέχρι αργά τη νύχτα για εκείνα τα "ποτά μετά τη δουλειά".

Rolex Oyster Perpetual Milgauss

4 ρολόγια που μιλούν για business

Δεν είναι πολλοί αυτοί που κάνουν business σε μέρη με υψηλά μαγνητικά πεδία ώστε να χρειάζονται πρακτικά ένα Milgauss με την ειδική ασπίδα που προστατεύει το μηχανισμό. Αλλά, μεταξύ μας, αυτό είναι απλά ακόμα ένα στοιχείο που κάνει το εν λόγω μοντέλο πιο ποθητό. Το χαρακτηριστικό του όμως που ξετρελαίνει είναι το Z-Blue καντράν του με τις πορτοκαλί ενδείξεις. Με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 40 χιλιοστών –ιδανικό μέγεθος για τα περισσότερα χέρια–, στεγανή σε βάθος 100 μ. και μπρασελέ Oyster με κλείδωμα ασφαλείας και σύστημα επιμήκυνσης.

Piaget Polo S

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ

Με ολοκαίνουριο μηχανισμό, τον 1110P calibre, που δίνει ένδειξη ημερομηνίας στο 6, αυτό είναι το πιο "καθημερινό" μοντέλο που βγάζει η Piaget, ιδανικό για να φοριέται πολλές ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, αφού διαθέτει όση κλάση χρειάζεται για να συνοδεύσει κι ένα αμπιγέ ντύσιμο. Είναι το απόλυτο πασπαρτού και διεκδικεί με αξιώσεις το ρόλο του business ρολογιού της γενιάς των σημερινών τριαντάρηδων.

TAG Heuer Carrera Calibre 18

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ

Για τους λάτρεις των χρονογράφων η επιλογή για το γραφείο είναι κλασικά TAG Heuer και ειδικά Carrera Calibre 18, ένα μοντέλο υπέρκομψο που διατηρεί την αθλητική του υπόσταση, χωρίς όμως να νιώθει άβολα κάτω από ένα πουκάμισο ή σε μια επαγγελματική συνάντηση. Με ασημένιο καντράν και δύο μικρά καντράν σε ανθρακί απόχρωση, κάσα διαμέτρου 39 χιλιοστών από ατσάλι, αδιάβροχο στα 100 μ. και με μαύρο δερμάτινο λουράκι, διαθέτει το χαρακτήρα που θα στηρίξει ένα νεαρό επαγγελματία στα πιο φιλόδοξά του βήματα.

Seiko Grand Seiko SBGJ001

ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ

Αν θέλεις κάτι πιο κλασικό, πιο "σοβαρό" και πιο vintage, τότε η απόλυτη επιλογή έρχεται από την Grand Seiko με τον εξαιρετικό μηχανισμό 9S86 και αυτό το μοντέλο με κάσα διαμέτρου 40 χιλιοστών, power reserve 55 ωρών (το βγάζεις Παρασκευή βράδυ και το ξαναφοράς Δευτέρα πρωί, στο γραφείο, χωρίς να χρειαστεί κούρδισμα ενδιάμεσα) και την ένδειξη δεύτερης ώρας, γιατί σίγουρα η δουλειά σου έχει συμφέροντα και σε άλλη ζώνη ώρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.