Ο Sylvester Stallone λανσάρει ένα ρολόι φτιαγμένο για blockbusterική δράση

Η τελευταία δημιουργία του κορυφαίου Richard Mille είναι τόσο ακριβή, όσο και συλλεκτική.

Δύο πράγματα λατρεύει ο Sylvester Stallone: τη χολιγουντιανή δράση και τα ρολόγια (οκ, και τις πλαστικές, δεν θα διαφωνήσουμε). Την πρώτη του αγάπη την επιβεβαιώνει η 49χρονη καριέρα του στη μεγάλη οθόνη, την δεύτερη η μεγάλη συλλογή του και το πρόσφατο δώρο που του έκανε ο Richard Mille και το οποίο εμπνεύστηκε από εκείνον.

Ο κορυφαίος ωρολογοποιός του ομώνυμου brand χάρισε στον 72χρονο ηθοποιό την τελευταία δημιουργία του, το RM 25-01 Tourbillon Adventure, που απαιτήθηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να τελειοποιηθεί.

Πρόκειται για ένα ογκώδες μοντέλο, ιδανικό για blockbusterική δράση και περιπέτεια, τόσο ακριβό, όσο και συλλεκτικό. Η τιμή του ανέρχεται στα 983.000 δολάρια, δηλαδή περί τα 861.953 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μόλις 20 κομμάτια παγκοσμίως.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το συγκεκριμένο ρολόι με λουρί από φυσικό καουτσούκ σε καμουφλάζ print είναι αδιάβροχο, διαθέτει χρονογράφο, αποσπώμενη πυξίδα, καθώς και πέντε κάψουλες καθαρισμού νερού που είναι κρυμμένες σε ένα τμήμα Carbon TPT για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Αν δεν είναι αυτό το ρολόι του John Rambo, τότε ποιο είναι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος