Ο οίκος Audemars Piguet με τη νέα του συλλογή γυρίζει σελίδα

Η σειρά CODE 11.59 σηματοδοτεί τη στιγμή, το δευτερόλεπτο πριν την αλλαγή της ημέρας.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 12 Μαρτίου 2019

Από τους παλαιότερους κατασκευαστές ωρολογοποιΐας που βρίσκεται ακόμα στα χέρια των ιδρυτικών του οικογενειών (Audemars και Piguet), ο οίκος Audemars Piguet έχει γράψει από το 1875 μέχρι σήμερα μερικά από τα ωραιότερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιΐας. Όπως για παράδειγμα τις ίσως πιο αγαπητές συλλογές της παγκοσμίως: Royal Oak και Royal Oak Offshore. Ωστόσο, ο Audemars Piguet δεν επαναπαύεται στις δάφνες του.

Φέτος, στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης (SIHH) "εγκαινίασε" τη νέα συλλογή του, που φέρει την ονομασία CODE 11.59. Τι ακριβώς σημαίνει;

C = Challenge (Προκαλώ)
O = Own (Αποδέχομαι)
D = Dare (Τόλμη) 
E = Evolve (Εξελίσσομαι) 
11:59 = Ένα δευτερόλεπτο πριν τον ερχομό της νέας ημέρας. Ένα λεπτό μπροστά από το παιχνίδι.

Ο οίκος Audemars Piguet με τη νέα του συλλογή γυρίζει σελίδα

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από τρία επίπεδα -δύο στρογγυλά που συγκρατούν ένα κεντρικό, οκτάπλευρο επίπεδο- και προστατεύεται από ένα καμπυλωτό και αντανακλαστικό τζάμι. Έχει διάμετρο 41 χιλιοστά, γεγονός που καθιστά τα ρολόγια της συλλογής ιδανικά τόσο για αντρικούς όσο και για γυναικείους καρπούς.

ΡΟΛΟΪ AUDEMARS PIGUET

Τα δύο πιο "εμπορικά" μοντέλα της Code 11.59 by Audemars Piguet είναι το αυτόματο μοντέλο με τρεις δείκτες (CODE 11.59 Selfwinding) και ο χρονογράφος (CODE 11.59 Selfwinding Chronograph).

Από: Esquire IΤ

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μόδα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ρολόγια που φόρεσε ο Steve McQueen στη μεγάλη οθόνη

Τα μοντέλα που στόλισαν τον καρπό του θρυλικού ηθοποιού δεν έφεραν μόνο την υπογραφή της Rolex.

Ο ισχυρός δεσμός ανάμεσα σε έναν άντρα και το ρολόι του

Το λεύκωμα "A Μan & Ηis Watch" περιλαμβάνει θρυλικές ιστορίες από 76 διαχρονικά ρολόγια και τους διάσημους ιδιοκτήτες τους.