Τα καλύτερα G-Shock ρολόγια της Casio

Σκληροτράχηλα μοντέλα, σχεδιασμένα για εκείνους που αποζητούν λειτουργικότητα και αθλητικό χαρακτήρα στον καρπό τους ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Γράφει: Χριστίνα Ροζάκη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η G-Shock, το σκληροτράχηλο brand της Casio, παρουσίασε τρία νέα ρολόγια της σειράς GM-6900 "Triple Graph”, με ατσάλινη στεφάνη. "Πάντα αναζητάμε τρόπους να εντυπωσιάσουμε τους πελάτες μας", δήλωσε στο Esquire ο ιδρυτής της G-Shock, Kikuo Ibe. "Θέλουμε να διατηρούμε το αρρενωπό στυλ αλλά να αξιοποιούμε νέες τεχνολογίες, γιατί όλοι περιμένουν το καλύτερο από τη G-Shock".

Με αφορμή το νέο λανσάρισμα, αποτίουμε ένα μίνι φόρο τιμής στο brand ξεχωρίζοντας επτά από τα πιο σκληροτράχηλα G-Shocks που κυκλοφορούν στην αγορά.

GMW-B5000D-1ER

Τα καλύτερα G-Shock ρολόγια της CasioΒασίζεται στο πρώτο G-Shock που σχεδιάστηκε πριν από περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Είναι ένα ρετρό, ορθογώνιο σχέδιο από ανοξείδωτο ατσάλι, θυμίζει τα κλασικά ρολόγια της Casio και μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth. Δείχνει τη ζώνη ώρας σε πάνω από 300 πόλεις και συνδέεται με smartphone.   

 

 

GM-6900B-4ER

Casio G-Shock ρολόιΑυτό είναι ένα από τα τρία μοντέλα που σχεδιάστηκαν για την 25η επέτειο του DW6900 που κυκλοφόρησε το 1995. Το τολμηρό, έντονο χρώμα είναι το χαρακτηριστικό που κλέβει την παράσταση. 

 

 

 

GA 2000-2A

Casio G-Shock ρολόιΑνάμεσα στα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η κάσα από ενισχυμένα ανθρακονήματα, το κουμπί που φωτίζει την οθόνη, το διπλό προστατευτικό της πίσω πλευράς αλλά κυρίως το βάρος του - ζυγίζει μόλις 64 γραμμάρια.    

 

 

 

G-7900-2ER

Casio G-Shock ρολόιΑυτό το μοντέλο του 2010 είναι ανθεκτικό σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ενώ έχει ενδείξεις σελήνης και παλίρροιας για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας και των υδάτινων αθλητικών δραστηριότητων. 

 

 

 

 

GW-9400-1BER

Casio G-Shock ρολόιΑκόμα πιο ογκώδες σχέδιο από τα συνηθισμένα, το εν λόγω μοντέλο διαθέτει μαύρο καντράν με μαύρο λουράκι από καουτσούκ. Έχει αισθητήρες που μπορούν να μετρήσουν το υψόμετρο, τη βαρομετρική πίεση και τη θερμοκρασία.

 

 

   

MRGG2000R-1A

Casio G-Shock ρολόιΑυτό το σχέδιο προέρχεται από την premium σειρά της G-Shock. Είναι ένα ρολόι που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και συνδέεται με Bluetooth, ενώ το παραδοσιακό γιαπωνέζικο μοτίβο bishamon kikko στο καντράν του είναι μια υπέροχη σχεδιαστική λεπτομέρεια.   

 

 

 

GA-400SK-1A4ER

Casio G-Shock ρολόιΈνα μοντέλο με σαφείς αναφορές στα 90s από την σειρά Super Clear Skeleton με φλούο αποχρώσεις. Το καντράν του φωτίζεται αυτόματα κάθε φορά που γυρίζεις το κεφάλι σου για να κοιτάξεις τον καρπό σου. 

 

 

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.