H Porsche γιορτάζει τα 25α γενέθλια της Boxster
Μία συλλεκτική έκδοση για την αργυρή επέτειο του θρυλικού roadster.
To 1996 ήταν μία μεγάλη χρονιά για τα roadsters. Τότε έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στους δρόμους ένα μοντέλο που έμελλε να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Η Porsche Boxter κατάφερε μόλις σε 25 χρόνια να γίνει όχι απλά κλασική αλλά κάτι περισσότερο: ένα θρύλος των πολυτελών αυτοκινήτων. Η νέα επετειακή έκδοση για την αργυρή επέτειο της γερμανικής αυτής δημιουργίας αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει η Porsche την απόλυτη επιτυχία της.
Επειδή, λοιπόν, το γερμανικό brand γνωρίζει καλά πώς να τιμά την παράδοσή του, το χρώμα που επιλέχθηκε είναι το GT Silver Metallic, η απόχρωση δηλαδή με την οποία όλος ο κόσμος γνώρισε την Boxter το 1993 στα σαλόνια αυτοκινήτου της εποχής και πιο συγκεκριμένα στο Detroit Motor Show. Όσο για το χάλκινο χρώμα στις λεπτομέρειες; Αυτό λέγεται Neodyme και δημιουργεί το ιδανικό contrast. Φυσικά, το προσεγμένο Boxter 25 lettering δεν θα μπορούσε να λείπει.

Στο εσωτερικό, τώρα, κυριαρχεί το δέρμα σε αποχρώσεις του μπορντώ (όπως, με άλλα λόγια, συνέβαινε και στο αρχικό μοντέλο) ενώ οι θέσεις μπορούν να αλλάξουν με 14 (!) διαφορετικούς τρόπους μέσα από έναν ειδικό ηλεκτρικό μηχανισμό.
Στις μηχανολογικές λεπτομέρειες από την άλλη, η Boxter 25 διαθέτει και αυτήν τον εξαιρετικό 718 Boxter GTS 4.0 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 394 άλογα κάνοντας το μοντέλο να επιταχύνει από 0 έως 100 χλμ/την ώρα μέσα σε 4 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική του ταχύτητα; Αυτή αγγίζει τα 292 χλμ./την ώρα ενώ η τιμή της θα αγγίζει τα 98.600 δολάρια, περίπου 10 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή, περισσότερα από την 718 Boxster GTS 4.0.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτό είναι το πρώτο club στον κόσμο μόνο για ηλεκτρικές Porsche
Οι καιροί αλλάζουν και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο club στον κόσμο αποκλειστικά για ηλεκτρικές Porsche και πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους εξότμηση.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςTAG Heuer Connected Formula 1: Πώς θα έχεις διαφορετικό smartwatch σε κάθε Grand Prix
Στο κορυφαίο επίπεδο εκμεταλλεύεται η TAG Heuer τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία στα smartwatch και με το νέο Connected προσφέρει ένα διαφορετικό ρολόι σε κάθε Grand Prix της F1.
Defender και διάσημοι: Ποιοι έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αναζητώντας περιπέτεια και στυλ
Διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της μουσικής σκηνής και γενικότερα του παγκόσμιου στερεώματος έχουν εκφράσει με τον δικό τους τρόπο τον θαυμασμό τους για το Defender, δείχοντας με τον τρόπο αυτόν την οικουμενικότητα του αυτοκινήτου και τον υψηλό συμβολισμό του στον χαρακτήρα, την ανεξαρτησία και το στυλ.
Τέλος η ηλεκτρική Lamborghini Lanzador: Τι δήλωσε ο CEO
Μετά από μήνες εσωτερικών συζητήσεων και επαφών με πελάτες, η Lamborghini αποφάσισε να παγώσει το αμιγώς ηλεκτρικό project της Lanzador και να στραφεί σε υβριδική λύση.
Κάτι γίνεται στην Maserati: εκπτώσεις έως και 72.000 ευρώ
Με στόχο να ξεστοκάρει από τις διαθέσιμες εκδόσεις ενός εντυπωσιακού μοντέλου η μεγάλη φίρμα ιταλική κάνει και φέτος απίστευτες εκπτώσεις στους αγοραστές.