Τα extra αγωνιστικά καλούδια της νέας BMW M2
Ο κατάλογος είναι μακρύς. Τόσο μακρύς που υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς και ένα αυτοκίνητο σαν αυτό να χάσει βασικά στοιχεία της αισθητικής του.
Η νέα BMW M2 παρουσιάστηκε στα μέσα Οκτωβρίου και είτε άρεσε, είτε όχι στο κοινό (που ας μην γελιόμαστε ούτε ένας 1 στους 10.000 που την ζαχάρωναν στα sites θα την αποκτήσει) είναι ένα αυτοκίνητο πολύ Μ, παντοδύναμο και με αισθητική που παραπέμπει στην M3 E30 -και αυτό είναι καλό. Σίγουρα είναι ένα αυτοκίνητο (και) για πίστα και αυτό το ξέρει η BMW M και έσπευσε να μας δείξει όλα τα προαιρετικά performance καλούδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εργοστασιακή αναβάθμιση ουσίας και όχι μόνο. Η BMW λέει ότι "όλα τα εξαρτήματα αναπτύχθηκαν με βάση την τεχνογνωσία της BMW M στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και πέντε δεκαετίες και έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια ώστε να ταιριάζουν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δίθυρου μοντέλου".
Τα εξωτερικά BMW M Performance καλούδια
Τα πρόσθετα εξαρτήματα από ανθρακονήματα για το εμπρός, τα πλαϊνά και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Βελτιστοποιούν τις αεροδυναμικές ιδιότητες του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα τονίζουν την αγωνιστική του αύρα με ένα διάφανο φινίρισμα που αποκαλύπτει τη σύνθεση των ινών που βρίσκονται από κάτω.
Ας ξεκινήσουμε με τα ανθρακονήματα του μπροστινού splitter και τα ανθρακονήματα του τελειώματος εισαγωγής αέρα. Υπάρχουν επίσης πλευρικές ποδιές από ανθρακονήματα, τα πλαϊνά μαρσπιέ από ανθρακονήματα εμπρός και πίσω και τα καπάκια εξωτερικών καθρεπτών -από τι άλλο- από ανθρακονήματα. Η ροή του αέρα γύρω από το όχημα μπορεί να βελτιστοποιηθεί με την πίσω αεροτομή -ναι, ναι από ανθρακονήματα- και τον πίσω διαχύτη από ανθρακονήματα. Α και μην ξεχάσουμε το κάλυμμα κεραίας από αραμίδιο.
Η συνέχεια στο TopGear
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτή είναι η απίστευτη Ferrari των 40 εκατομμυρίων στο γάμο Leclerc (εικόνες)
Όλοι ασχολούνται με τη νύφη και τον γαμπρό αλλά εμείς έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο των νέονυμφων: την υπέροχη Ferrari 250 Testa Rossa των 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Γραφει Γιαννης ΤσακαλοςH ομάδα Aston Martin F1 θα έχει για όπλο της και τον ύπνο
Σε ένα άθλημα που τα πάντα κρίνονται στο όριο, στα χιλιοστά του χώρου και του χρόνου, η ομάδα της Aston Martin F1 δεν θα μπορούσε να αφήσει μία τόσο μικρή αλλά και τόσο καθοριστική λεπτομέρεια χωρίς οργάνωση, μιας και ο ύπνος αποτελεί εργαλείο και όχι απλά ξεκούραση. Με ποιόν τρόπο η "sleep tech" θα βελτιώσει την απόδοση των οδηγών της.
Αυτό είναι το πρώτο club στον κόσμο μόνο για ηλεκτρικές Porsche
Οι καιροί αλλάζουν και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο club στον κόσμο αποκλειστικά για ηλεκτρικές Porsche και πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους εξότμηση.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςTAG Heuer Connected Formula 1: Πώς θα έχεις διαφορετικό smartwatch σε κάθε Grand Prix
Στο κορυφαίο επίπεδο εκμεταλλεύεται η TAG Heuer τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία στα smartwatch και με το νέο Connected προσφέρει ένα διαφορετικό ρολόι σε κάθε Grand Prix της F1.
Defender και διάσημοι: Ποιοι έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αναζητώντας περιπέτεια και στυλ
Διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της μουσικής σκηνής και γενικότερα του παγκόσμιου στερεώματος έχουν εκφράσει με τον δικό τους τρόπο τον θαυμασμό τους για το Defender, δείχοντας με τον τρόπο αυτόν την οικουμενικότητα του αυτοκινήτου και τον υψηλό συμβολισμό του στον χαρακτήρα, την ανεξαρτησία και το στυλ.