Όσα πρέπει να ξέρεις για το F1 GP Μαϊάμι

To Grand Prix του Μαϊάμι μας κρατά σε αγωνία μέχρι το βράδυ της Κυριακής όταν ο αγώνας της Formula 1 θα κλείσει ένα πλήρες Σαββατοκύριακο σε δράση και μεταδόσεις.

Γράφει: TopGear 06 Μαΐου 2023

Βραδινό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της Formula 1 αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έφτασε η ώρα για την πρώτη φετινή επίσκεψη στις ΗΠΑ, για το Grand Prix στο Μαϊάμι. Ο αγώνας είναι ο πέμπτος φετινός και όλη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το σερί που έχει δημιουργήσει η Red Bull με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μια νίκη στο Sprint Race του Αζερμπαϊτζάν. 

Στην Αμερική πάντως επιστρέφουμε σε κανονική ροή αγωνιστικού τριημέρου, καθώς δεν υπάρχει Sprint Race. Έτσι οι πρώτες δοκιμές της Παρασκευής διεξάγονται στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) και ακολουθεί στις 00:30, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών.

Κυριακή βράδυ ο αγώνας 

Το Σάββατο το τρίτο σκέλος ελεύθερων είναι προγραμματισμένο στις 19:30 το απόγευμα και για μια ώρα φυσικά, όπως και τα άλλα δύο σκέλη ελεύθερων δοκιμών, ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές διεξάγονται στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ο αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 22:30. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

H ομάδα Aston Martin F1 θα έχει για όπλο της και τον ύπνο

Σε ένα άθλημα που τα πάντα κρίνονται στο όριο, στα χιλιοστά του χώρου και του χρόνου, η ομάδα της Aston Martin F1 δεν θα μπορούσε να αφήσει μία τόσο μικρή αλλά και τόσο καθοριστική λεπτομέρεια χωρίς οργάνωση, μιας και ο ύπνος αποτελεί εργαλείο και όχι απλά ξεκούραση. Με ποιόν τρόπο η "sleep tech" θα βελτιώσει την απόδοση των οδηγών της.

Αυτό είναι το πρώτο club στον κόσμο μόνο για ηλεκτρικές Porsche

Οι καιροί αλλάζουν και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο club στον κόσμο αποκλειστικά για ηλεκτρικές Porsche και πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους εξότμηση.

Γραφει Αχιλλεας Τσακαλιδης

TAG Heuer Connected Formula 1: Πώς θα έχεις διαφορετικό smartwatch σε κάθε Grand Prix

Στο κορυφαίο επίπεδο εκμεταλλεύεται η TAG Heuer τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία στα smartwatch και με το νέο Connected προσφέρει ένα διαφορετικό ρολόι σε κάθε Grand Prix της F1.

Defender και διάσημοι: Ποιοι έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αναζητώντας περιπέτεια και στυλ

Διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της μουσικής σκηνής και γενικότερα του παγκόσμιου στερεώματος έχουν εκφράσει με τον δικό τους τρόπο τον θαυμασμό τους για το Defender, δείχοντας με τον τρόπο αυτόν την οικουμενικότητα του αυτοκινήτου και τον υψηλό συμβολισμό του στον χαρακτήρα, την ανεξαρτησία και το στυλ.

Τέλος η ηλεκτρική Lamborghini Lanzador: Τι δήλωσε ο CEO

Μετά από μήνες εσωτερικών συζητήσεων και επαφών με πελάτες, η Lamborghini αποφάσισε να παγώσει το αμιγώς ηλεκτρικό project της Lanzador και να στραφεί σε υβριδική λύση.