Ο γάμος τους το 1991 άφησε με το στόμα ανοιχτό την υφήλιο. Εκείνος ένας από τους πλέον ανερχόμενους κι ακριβοπληρωμένους pop artist, κι εκείνη από τις πιο διάσημες πορνοστάρ. Ίσως γιατί δεν γνώριζαν πως ο Jeff Koons δήλωνε πως "όταν σκέφτομαι τη λέξη ομορφιά μου έρχεται στο μυαλό ο γυναικείος κόλπος".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jeff Koons κλήθηκε να φτιάξει ένα έργο σχετικό με τα μέσα ενημέρωσης. Και σκέφτηκε να φτιάξει το διαφημιστικό μιας ανύπαρκτης ταινίας με πρωταγωνίστρια την "ιταλίδα πολιτικό", όπως λέει, κι ας είναι η πιο αξιομνημόνευτη πολιτική της πράξη η ανοιχτή προσφορά της να κάνει έρωτα με τον Saddam Hussein με αντάλλαγμα να απελευθερωθούν οι όμηροι που κρατούσε ο τότε ηγέτης του Ιράκ.

"Φλερτάραμε λίγο, είναι αλήθεια. Βρήκα την Ilona (το πραγματικό όνομά της είναι Ilona Staller) πολύ όμορφη κι ήμουν περίεργος για την εμπλοκή της στην πολιτική. Μου παρουσιάστηκε ως θύμα της πορνογραφίας στην Ουγγαρία. Δεν είχαν να φάνε κι εκείνη έπρεπε να κερδίσει τα προς το ζην της οικογένειάς της. Το τέλος της επόμενης φωτογράφησης μάς βρήκε ερωτευμένους. Ημουν αφελής και πίστεψα ότι κάποιος που μπλέκει κάπου μπορεί να απεμπλακεί πλήρως", λέει σε συνέντευξή του στον "Οbserver".

"Jeff τι πας να κάνεις;"

Αναρωτήθηκε πολλές φορές "Jeff τι πας να κάνεις;", αλλά τελικά αφέθηκε στα χέρια της Ilona καθώς τον απελευθέρωνε, όπως παραδέχεται. Ο γάμος τους άφησε με το στόμα ανοιχτό την υφήλιο. Εκείνος ένας από τους πλέον ανερχόμενους κι ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες - εν έτει 1991 - κι εκείνη από τις πιο διάσημες πορνοστάρ. Ίσως επειδή δεν γνώριζαν πως ο Jeff Koons δήλωνε πως "όταν σκέφτομαι τη λέξη ομορφιά μου έρχεται στο μυαλό ο γυναικείος κόλπος".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr