Κονιάκ, μπράντι και METAXA: Η φινετσάτη πλευρά του ποτού

Κεχριμπαρένια αποστάγματα που περικλείουν αρώματα και γεύσεις μοναδικές. Μπράντι, κονιάκ και METAXA μπορεί συχνά να μπερδεύονται και να ταυτίζονται, ωστόσο το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Θα σε κάνω Βασίλισσα: Ο επαναπροσδιορισμός της απόλαυσης

Στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του, το -σχεδόν speakeasy- wine & whisky bar restο του Δημήτρη Λίτινα εμφανίζεται καλύτερο και νοστιμότερο από ποτέ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το σερβίρισμα του κρασιού από έναν expert

Ο wine guru Alexander Mackh έχει κάποιες συμβουλές να μοιραστεί.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η συνταγή του αυθεντικού Grasshopper

Ένα καταπράσινο ποτό από τη Νέα Ορλεάνη, ιδανικό για digestif.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο mojito, βήμα - βήμα

Πέντε συστατικά αρκούν για την πιο χαρακτηριστική γεύση της Κούβας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα πιο δημοφιλή ουίσκι του 2019

10 πραγματικά αγαπημένες επιλογές των φίλων του ουίσκι για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, όπως τις αξιολόγησε το Whiskey Suggest.

Γραφει Μπαμπης Δουκας