Ήταν Ιούλιος του 2016 όταν τους είχαμε δει στην Πλατεία Νερού, το live τους τότε είχε συγκεντρώσει 30.000 θεατές. Έξι χρόνια μετά, θα ξαναϋποδεχτούμε τους Muse στο πλαίσιο του Ejekt Festival (και πάλι), που μόλις ανακοίνωσε ότι θα είναι headliners της διοργάνωσης για το 2022. Περισσότερες πληροφορίες για το line up του φεστιβάλ θα μάθουμε σύντομα, ωστόσο μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α. με τις ευλογίες των Βρετανών superstars. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου: 

"Οι Βρετανοί super stars της ροκ μουσικής θα είναι οι headliners του EJEKT Festival 2022 την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Αυτό ακριβώς είναι οι Muse και το δείχνουν σε κάθε συναυλία τους: το απόλυτο mega rock act της εποχής μας που βρίσκεται στο ζενίθ των δυνάμεών του και χάρη σε μια σειρά από massive hits ("Uprising”, "Starlight”, "Madness”, "Resistance”, "Hysteria”, "Feeling Good”, "Knights of Cydonia”, "Time Is Running Out”, "Dead Inside”, "Undisclosed Desires”, "Psycho”, κλπ), μπορεί να παρουσιάσει ένα καθηλωτικό show που όμοιό του δεν υπάρχει.

>Διάβασε ακόμη: O Henry Rollins έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα


Στις 29 Ιουνίου 2022 οι Muse θα επιστρέψουν στη σκηνή του EJEKT Festival με το νέο, εντυπωσιακό show τους στα πλαίσια της περιοδείας για τον επερχόμενο, νέο δίσκο τους. Γνωστοί για την εμμονή τους στην τελειότητα κάθε λεπτομέρειας του οπτικοακουστικού θεάματος που παρουσιάζουν, σε κάθε περιοδεία τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν κάτι που το κοινό δεν έχει ξαναδεί, οδηγώντας την live εμπειρία σε νέα standards." 

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στις 10.30 π.μ. 

Σημείωση για τους κατόχους εισιτηρίων Ejekt 2020 και 2021

Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων για τα EJEKT 2020 και 2021, προκειμενου να εξασφαλίσουν το νέο τους εισιτήριο για το EJEKT 2022 στην ίδια κατηγορία ζώνης και τιμής με το παλιό τους εισιτήριο, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 να μπουν στη σελίδα https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/ejektfestival2022/ και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του νέου τους εισιτηρίου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

www.ejekt.gr