Σε άλλα νέα, o Johnny Depp κυκλοφόρησε τραγούδι

Αν αυτό δεν είναι ντρίπλα, τότε τι είναι αγαπητέ Johnny;

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Ο Johnny Depp μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο single ονόματι The Death And Resurrection Show. O ηθοποιός μας ενημέρωσε μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι πρόκειται για μία νέα διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του 2003 από τους Killing Joke. Το κομμάτι βλέπει τον Depp να επανασυνδέεται με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του και κιθαρίστα Jeff Beck, και είναι προάγγελος του επερχόμενου album τους με τίτλο 18. Θυμίζουμε ότι για αυτόν τον δίσκο, ακούσαμε πρώτη φορά το 2021 και πλέον ήρθε η στιγμή -για την ακρίβεια στις 15 Ιουλίου- για να δούμε περί τίνος πρόκειται. 

To album 18

Εκτός από το The Death And Resurrection Show, η tracklist του 18 θα περιλαμβάνει τις διασκευές του ντουέτου στο Caroline, No των Beach Boys, το Venus In Furs των Velvet Underground -οι οποίες κυκλοφόρησαν στα τέλη του περασμένου μήνα- επανεκτελέσεις σε τραγούδια των Marvin Gaye και The Everly Brothers, καθώς και το πρωτότυπο κομμάτι του Depp, This Is A Song For Miss Hedy Lamarr. Η ηχογράφηση του 18 χρειάστηκε 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί και σύμφωνα με δήλωση του Beck, ο δίσκος οφείλει τον τίτλο του στο "νεανικό πνεύμα και τη δημιουργικότητά" τους.

>Διάβασε ακόμη: Τι μάθαμε -αν μάθαμε κάτι- από τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

"Όταν ο Johnny και εγώ αρχίσαμε να παίζουμε μαζί, αυτό πραγματικά πυροδότησε το νεανικό μας πνεύμα και τη δημιουργικότητά μας", είπε. "Αστειευόμασταν για το ότι νιώθαμε ξανά 18, οπότε αυτός έγινε και ο τίτλος του album". Ενώ το 18 βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, η προώθησή του ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, όταν ο Depp εμφανίστηκε ως καλεσμένος-έκπληξη σε δύο συναυλίες του Beck, στο Sheffield και στο Λονδίνο αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας, οι δυο τους διασκεύασαν επί σκηνής μεταξύ άλλων τα Isolation του John Lennon και A Day In The Life των Beatles.

Τότε, οι εμφάνισεις του Depp στα lives είχε γίνει πρωτοσέλιδο, καθώς πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες πριν από την έκδοση της τελικής απόφασης της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard. Την 1η Ιουνίου, οι ένορκοι αποφάνθηκαν υπέρ του Depp και του επιδικάστηκαν 10 εκατ. δολάρια (8 εκατ. λίρες) ως αποζημίωση, καθώς και 5 εκατ. δολάρια (4 εκατ. λίρες) ως ποινική αποζημίωση.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.