Ένας χωρισμός μπορεί να σε αφήσει με μάτια πρησμένα, κάποια παραπάνω κιλά, ένα ακατάστατο σπίτι και αρκετά χαρτομάντηλα σε όλες τις γωνιές, από τις οποίες έχεις περάσει. Βέβαια υπάρχει και το θετικό σενάριο, όπως συνέβη με τους παρακάτω τραγουδοποιούς, οι οποίοι διοχέτευσαν όλο τον πόνο τους στη δημιουργία και έγραψαν τραγούδια που πούλησαν εκατομμύρια δίσκους. Μήπως, λοιπόν, κι εσύ να αφήσεις το δράμα και να πιάσεις την κιθάρα; Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα τραγούδια χωρισμού.

You're so vain - Carly Simon

Είσαι τόσο ματαιόδοξος τραγουδούσε η Carlyn Simon και για 50 χρόνια δε γνωρίζαμε σε ποιον αναφερόταν. Μέχρι τη στιγμή που παραδέχθηκε πως η δεύτερη στροφή ήταν γραμμένη ειδικά για τον ηθοποιό Warren Beatty, για τον οποίο είχε πει αστειευόμενη πως πίστευε πως όλος ο κόσμος γυρνούσε γύρω από αυτόν. 

You Give Love a Bad Name - Jon Bon Jovi

Πριν γνωρίσει την επί 32 χρόνια σύζυγό του, με την οποία είναι ακόμα και σήμερα ευτυχισμένος, ο ίδιος είχε αφιερώσει στην ηθοποιό Diane Lane το εν λόγω κομμάτι. Ειδικότερα, ο μάνατζερ της μπάντας είχε παραδεχθεί πως ο Jon Bon Jovi είχε χωρίσει την ηθοποιό μετά από 5 μήνες σχέσης, όταν τη βρήκε να διασκεδάζει με τον φίλο του και μέλος του γκρουπ, Richie Sambora. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr