Ετοιμαζόμστε σιγά σιγά για το πιο διήμερο που διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι το Release Athens 2025, φιλοξενώντας στην Πλατεία Νερού δύο πιο καθοριστικά indie rock συγκροτήματα των τελευταίων ετών.

Η αρχή ανήκει στους IDLES (Τετάρτη 18 Ιουνίου), την πιο εκρηκτική μπάντα που έβγαλε η Αγγλία την τελευταία δεκαετία, η οποία απολαμβάνει καθολικής αποδοχής όχι μόνο από τους κριτικούς, αλλά και από το φανατικό κοινό τους που τους χάρισε δύο νο.1 δίσκους στα βρετανικά charts και δεν σταματά να τους ακολουθεί όπου κι αν εμφανίζονται. Την ίδια ημέρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ψυχεδελικό τρίο των Glass Beams και την μπάντα-αποκάλυψη της περσινής χρονιάς, τους SPRINTS.

@ Joseph Smith

IDLES και Fontaines D.C. έρχονται στο Release Athens

Λίγες μέρες αργότερα, την Παρασκευή 27 Ιουνίου, είναι η σειρά των εξίσου απολαυστικών Fontaines D.C. Οι Ιρλανδοί, ίσως η σημαντικότερη ροκ μπάντα των ημερών μας, επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού, αυτή τη φορά δικαιωματικά ως headliner, για να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο show που έχουν φέρει ποτέ στην Ελλάδα. Μαζί τους, το απόλυτο "σκοτεινό" γκρουπ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, οι Boy Harsher.

Μάλιστα, υπάρχει το φεστιβάλ έχει κάνει διαθέσιμη ειδική προσφορά για όσους ενδιαφέρονται να πάνε στις δύο κορυφαίες ροκ βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.