Το νέο Esquire έρχεται αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο και στο εξώφυλλο του τεύχους Χειμώνας 2020/2021 φιλοξενείται ο Lenny Kravitz. 

Ο προσωπικός ήχος, το μοναδικό στυλ και οι ηλεκτρισμένες εμφανίσεις αποτελούν απλά μία καθημερινότητα για αυτόν. Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα φώτα της σκηνής χαμηλώνουν και μένει μόνος του; Το Esquire εξερευνά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αειθαλούς rock star και νέου ambassador του αρώματος Y του οίκου Yves Saint Laurent.

Τι άλλο θα διαβάσεις στο νέο τεύχος; Ας ξεφυλλίσουμε μαζί τα highlights όπως θα τα βρεις στις τυπωμένες σελίδες του Esquire Χειμώνας 2020/2021.

Ο χαρισματικός κύριος Brody

Από τον "Πιανίστα" και το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Αμερικανός ηθοποιός δεν υπήρξε ποτέ μία συνηθισμένη περίπτωσή του Χόλιγουντ.

Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Patrick Mouratoglou

Ο σπουδαίος Γάλλος προπονητής τένις καταθέτει τα δικά του μαθήματα ζωής.

Οι καλύτερες ειδήσεις του 2020

Η πιο παράξενη χρονιά της ιστορίας δεν είχε μόνο αρνητικές ειδήσεις. Το "καλό" πάντα βρίσκει τρόπο να τρυπώνει στις ζωές μας.

Ένα crash test στα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Η σεζόν του ουίσκι

Μπαίνοντας στην προ-χριστουγεννιάτικη περίοδο, δεν χωρά αμφιβολία για το ποιος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του μπαρ, σπιτικού και μη.

Σάντουιτς με αστέρια Michelin

Η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τα δεδομένα στην υψηλή γαστρονομία.

Η ρουτίνα ομορφιάς είναι και η μοναδική που χρειάζεσαι καθημερινά

Καθώς η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, καλό είναι να ακολουθείς πιστά την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς. Θέλεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και νεανική, έτσι δεν είναι;

Η αντρική γκαρνταρόμπα δεν μπαίνει σε καραντίνα

Στιλάτα looks για post lockdown βόλτες.

Το μυστικό όπλο των pull-ups

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η απόλυτη άσκηση σωματικού βάρους. Ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσεις.

Δυστοπική λογοτεχνία ανατριχιαστικά επίκαιρη

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η λογοτεχνία είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξορκίσεις τους φόβους σου. Η δυστοπία αντιμετωπίζεται με δυστοπίες.

Τα καλύτερα αντρικά ρολόγια με μπρασελέ

Με στιβαρό σχεδιασμό ή πιο εκλεπτυσμένα, τα ρολόγια με μπρασελέ από ατσάλι γοητεύουν για την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάθε look, επιτυγχάνοντας dressed up ή down.