Το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης βγήκε 5ος στον κόσμο κερδίζοντας ένα εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Αυτή θεωρείται και η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του. Το 2018, έγινε ευρέως γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του ριάλιτι σόου επιβίωσης Survivor. Σήμερα, προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Master στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα με περιπετειώδες κόνσεπτ.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, φανατικός του υγρού στοιχείου, βγήκε για λίγο από το νερό για να βουτήξει στις σελίδες του νέου Esquire, να διηγηθεί την ιστορία της ζωής του και να μας μυήσει στον γοητευτικό κόσμο της περιπέτειας.

Τι άλλο θα βρεις στο τεύχος Αυγούστου - Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 28 Ιουνίου με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο;

Τι άλλο θα βρεις στο τεύχος Αυγούστου - Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 28 Ιουνίου με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο;

Τον απόλυτο οδηγό περιπέτειας

Αν βαρέθηκες τη ζωή να περνάει έξω από το παράθυρο του γραφείο του, σου παρουσιάζουμε μικρές ή μεγάλες περιπέτειες, που μπορείς να ζήσεις σε ένα νησί στη μέση του ωκεανού ή σε ένα άλλο νησί που απέχει μιάσιμη ώρα με το θαλάσσιο δελφίνι.

Το ταξίδι του Ferran Adrià στον κόσμο των γεύσεων

Ο Καταλανός "μάγος" της μαγειρικής και της υψηλής γαστρονομίας, ο άνθρωπος που για πέντε χρονιές είχε το καλύτερο εστιατόριο στον πλανήτη, μας μίλησε για την αβανταγκαρική κουζίνα, το elBulli, την καινοτομία και το μέλλον του fine dining, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας.

Τα βιβλία που θα διαβάσεις τώρα που τελείωσε το Μουντιάλ

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι πια παρελθόν και η απουσία της δημιουργεί διάχυτη θλίψη. Επειδή ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να μετατραπεί σε θερινή κατάθλιψη, ας πάρουμε τα μέτρα μας. Στις σελίδες του νέου τεύχους θα ανακαλύψεις 12 εξαιρετικά βιβλία για να σου κρατήσουν συντροφιά στις δύσκολες ώρες που περνάς.

Τη νέα γενιά των κινέζικων αυτοκινητοβιομηχανιών

Fton, Changfeng, Chery; Δεν είναι μάρκες με όνομα πιασάρικο, αλλά θα γίνουν. Πρόκειται για τη νέα γενιά κινεζικών αυτοκινήτων, που έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια παγκόσμια αυτοκρατορία.

Τη "Woman we love" Jacqueline Sappert 

Η μελαχρινή Αυστριακή, που ζει μέχρι σήμερα στη γενέτειρά της, τη Βιέννη, ταξίδεψε φορώντας μόνο το μαγιό της στην ξακουστή Κοιλάδα της Αγάπης στην Καππαδοκίας με τους φαλλόμορφους βράχους.

Το ποτό που έχει τους πιο πιστούς οπαδούς

Ο λόγος για το μεσκάλ, το εξαιρετικά δημοφιλές εσχάτως απόσταγμα της αγαύης. Με τη βοήθεια του tequila expert και συνδημιουργού της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών Three Cents Γιώργου Μπάγκου μαθαίνουμε την ιστορία του και τον τρόπο που πίνετε σωστά.

Τις σύγχρονες τάσεις στο παγωτό

Σήμερα τα πιο healthy παγωτά, με λιγότερες επιβλαβείς ουσίες, λιπαρά και ζάχαρη είναι εκείνα που φαίνεται να έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Όπως επίσης τα gluten-free παγωτά που διατίθενται τόσο σε ζαχαροπλαστεία και παγωτατζίδικα όσο και συσκευασμένα, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και μ’ εκείνα που περιέχουν διάφορα superfoods.

Όσα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Τρία αρώματα για να διαλέξεις εκείνο που αναδεικνύει καλύτερα τη φυσική μυρωδιά του δέρματός σου και τα προϊόντα που έχει ανάγκη το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου για να "ξεδιψάσουν" από τη ζέστη και την αρμύρα της θάλασσας.

Αλλά και όλα όσα θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Ανάμεσά τους, το λευκό παντελόνι, κατεξοχήν καλοκαιρινό κομμάτι και τα πέντε looks για να το φορέσεις στιλάτα και δροσερά.

Τα ρολόγια που είναι έτοιμα για καλοκαιρινές περιπέτειες

Δεν είναι ότι χρειάζεσαι ένα ρολόι που θα σου λέει μόνο την ώρα, αλλά ένα ρολόι που αντέχει στη θάλασσα και στον ήλιο, που δεν κινδυνεύει από το νερό και το αντηλιακό, που αν το θεωρήσει παιχνίδι το παιδί σου, δε θα σ’ το καταστρέψει. Παράλληλα, όταν βγεις το βράδυ, θέλεις να δείχνει ωραίο και όχι ταλαιπωρημένο, όσα κι αν έχει υποστεί.