Έχουμε νέο Esquire. Το τεύχος Νοεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 26 Οκτωβρίου με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο και στο εξώφυλλό του, φιλοξενείται ο Sergio Ramos. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας παραδίδει ένα ανοιχτό σεμινάριο ηγεσίας και ανοίγει τις πόρτες της ιδιωτικής του ζωής για να αποδείξει ότι είναι και αυτός άνθρωπος – και όχι ένας μικρός θεός.

Τι άλλο θα διαβάσεις στις σελίδες του νέου τεύχους; Ξεφυλλίζουμε μαζί τα highlights σημεία του. 

Ο ΤΑΣΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ "ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ" ΚΡΙΚΟΣ

Ο παρουσιαστής του "Πιο αδύναμου κρίκου" μιλά στο Esquire για πολύ περισσότερα από τις θανατηφόρες ατάκες που ακολουθούν κάθε κωμικά αποτυχημένη απάντηση στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ FIDEL CASTRO

Τρία χρόνια μετά το θάνατό του, στις 25 Νοεμβρίου του 2016, αποκαλύπτουμε όσα δίδαξε η ζωή στον Κουβανό επαναστάτη και πολιτικό.

35 ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περισσότερα γκολ, περισσότερες κάρτες, περισσότερα νεύρα από τον Maurizio Sarri. Η ποδοσφαιρική σεζόν έχει ήδη πάρει φωτιά και αυτά είναι όλα όσα μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Η GRETA THUNBERG ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η νεαρή ακτιβίστρια από τη Σουηδία έχει πάρει προσωπικά το θέμα της κλιματικής αλλαγής, με όλα τα media του πλανήτη να την παρακολουθούν.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΥΡΙΖΕΙ BIO-HISTORIES

Λίγο πριν το φινάλε της φετινής κινηματογραφικής σοδειάς, οι ταινίες που αναμένεται να δούμε στη μεγάλη οθόνη δεν αφορούν τη ζωή και το έργο ενός προσώπου, αλλά βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, που είτε παραδίδονται ως τέτοια, είτε μπλέκονται με τη μυθοπλασία.

ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η θεατρική αυλαία άνοιξε στην Αθήνα και αυτές είναι οι παραστάσεις που θέλουμε να δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα. Metaxa, βερμούτ, λικέρ αλλά και κάποιες ακόμη, ίσως και πιο θαρραλέες απόπειρες. Τα ελληνικά αποστάγματα έχουν βγει πλέον μπροστά καταλαμβάνοντας κάποιες από τις πιο προνομιακές προθήκες των μπαρ και μοιάζουν έτοιμα για διεθνή καριέρα.

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Τα μοντέλα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο μεγαλύτερο Σαλόνι Αυτοκινήτου στον κόσμο. Τις χρονιές που λήγουν σε μονό αριθμό διοργανώνεται στη Φρανκφούρτη αμ Μάιν, στις όχθες του ποταμού που τη διασχίζει.

ΤΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ 

Προετοιμάζουμε τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου με οκτώ στυλ σακακιού, παλτό και τζάκετ για τα κρύα που έρχονται.


Ο Άντρας στα καλύτερά του. Το Σάββατο στα περίπτερα.

#esquiregr