Από το "Δόκτωρ Ύπνος" του Stephen King δια χειρός Mike Flanagan, το sequel της θρυλικής "Λάμψης" του Stanley Kubrick, στο εξώφυλλο του νέου Esquire. O Ewan McGregor φιλοξενείται στο τεύχος Δεκεμβρίου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο και αποκαλύπτει τον άντρα πίσω από τον ηθοποιό. Στην πραγματική του ζωή, είναι απλά ένας τύπος με την καρδιά μικρού παιδιού που δεν θεωρεί τίποτα ακατόρθωτο.

Τι άλλο θα διαβάσεις στις σελίδες του νέου τεύχους; Ξεφυλλίζουμε μαζί τα highlights σημεία του. 

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ, Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ PREMIUM ΚΟΠΩΝ

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον όρο "κρεοπώλης" στα ελληνικά δρώμενα μιλά στο Esquire για την πορεία του, το μοναδικό concept των καταστημάτων του, που συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, τη διαρκή εξειδίκευση στο αντικείμενο και τα επόμενα βήματά του.

ΟΣΑ ΕΜΑΘΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΣΤΟΝ JOHN VARVATOS

Ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός σχεδιαστής μιλά στο Esquire με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής Fall/Winter 2019 αλλά και της capsule collection John Varvatos x Led Zeppelin που έλαβε χώρα στο attica.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Κορυφαίοι chefs της εστιατορικής Αθήνας ξεκαθαρίζουν το τι γίνεται στα άδυτα των "αρχηγείων" τους, ποιες ακριβώς είναι οι συνθήκες και η πίεση που όλοι αντιμετωπίζουν αλλά και τι ρεαλιστικά συμβαίνει όταν τα πνεύματα αρχίζουν να οξύνονται σε ένα χώρο όπου η φωτιά καίει μονίμως.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Πώς το κίνημα του #MeToo και το φαινόμενο της πολιτικής ορθότητας κατάφεραν να πλήξουν το κινηματογραφικό είδος της κωμωδίας και να κατεβάσουν τη σάτιρα από τη μεγάλη οθόνη.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ BOURDAIN

O Anthony Bourdain ήταν ξετρελαμένος με ένα μαχαίρι. Φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτόν από τον Bob Kramer, έναν ροκ σταρ της μαχαιροποιίας, όπως ροκ σταρ ήταν και ο ίδιος ο σεφ στον χώρο του.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ PAIRING ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Αν μια περίοδος είναι η ιδανική για να συνδυάσεις άφθονο φαγητό με ακόμη περισσότερο ποτό, δε χωρά αμφιβολία πως είναι εκείνη των γιορτών. Φρόντισε μόνο να το κάνεις με το σωστό τρόπο. 

ΑΠΟ ΤΟ DINNER ΣΤΟ AFTER PARTY

Ή πώς να συμπληρώσεις σχεδόν ένα 12ωρο τρώγοντας, πίνοντας, χορεύοντας και κυρίως φλερτάροντας. Ένας οδηγός για το τι, πώς και με ποιους να τρως και να πίνεις όταν οι μέρες το επιβάλλουν. 

ΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ BLACK TIE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Η περίοδος των γιορτών απαιτεί μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, που σίγουρα περιλαμβάνει ένα φινετσάτο βραδινό ρολόι. Έχουμε πέντε, στιλάτες επιλογές.

ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Οι πιο διάσημοι οίκοι συνδύασαν στις συνθέσεις των αρωμάτων τους τα δροσερά εσπεριδοειδή και τη φρεσκάδα της λεβάντας με τις πληθωρικές νότες ξύλων, αιθέριων ελαίων και μπαχαρικών, για να αποδώσουν την πικάντικη και αισθησιακή αύρα που θα τυλίξει την επιδερμίδα σου αυτόν το χειμώνα.

ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΤΖΑΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Επτά επιλογές σε leather jacket για να διαλέξεις εκείνη που θέλεις να κρεμάσεις στη χειμωνιάτικη ντουλάπα σου.


Ο Άντρας στα καλύτερά του. Το Σάββατο στα περίπτερα.

#esquiregr