"Το τέλειο σχέδιο" και ό,τι νέο έρχεται στα θερινά σινεμά

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις αίθουσες.

Έξι νέες ταινίες και τρεις επανεκδόσεις κλασικών φιλμ κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουλίου στα θερινά σινεμά και στις κλειστές αίθουσες της χώρας. Η καινούργια ταινία της εβδομάδας που ξεχωρίζει είναι "Το τέλειο σχέδιο" με την Dream Team του ισπανικού σινεμά για πρώτη φορά σε κωμωδία: Antonio de la Torre, Raúl Arévalo, Chema del Barco.

Το τέλειο σχέδιο

Τρεις φίλοι είναι άνεργοι εδώ και πολύ καιρό. Κάθε μέρα στις 9 ξεκινούν να εκτελέσουν ένα σχέδιο που θα τους βγάλει από την δύσκολη κατάσταση τους. Κάθε φορά όμως κάποιο γεγονός τους αναβάλλει τα σχέδια και αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως. Η φιλία τους αρχίζει και κλονίζεται.

Επικίνδυνη ομορφιά

Η Άβα (Jessica Chastein) είναι μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος. Αν και στην δουλειά της είναι απίστευτα αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

Miss Απειθαρχία

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς του 1970 πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο με παρουσιαστή, τον θρυλικό Αμερικανό κωμικό, Μπομπ Χόουπ. Εκείνη την περίοδο, ο διαγωνισμός ήταν το show με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του πλανήτη με περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές. Υποστηρίζοντας ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς ταπεινώνουν τις γυναίκες, το νεοσύστατο κίνημα της Ελευθερίας των Γυναικών πέτυχε την, εν μία νυκτί, αναγνώριση, εισβάλλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση του διαγωνισμού. Μια ιστορία γυναικείας χειραφέτησης από την ταραχώδη δεκαετία του 70 με την Keira Knightley.

Μια νύχτα μαγική

Μετά από 20 χρόνια γάμου, η Μαρία αποφασίζει να αφήσει τη συζυγική στέγη. Μια νύχτα πηγαίνει στο δωμάτιο 212, στο ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι της. Από εκεί, η Μαρία έχει πανοραμική θέα του διαμερίσματος της, του συζύγου της, του γάμου της. Αναρωτιέται αν πήρε τη σωστή απόφαση. Πολλοί από τους ανθρώπους της ζωής της έχουν άποψη για αυτό το θέμα και σχεδιάζουν να της την πουν. Ο Κριστόφ Ονορέ υπογράφει ένα ονειρικό, κινηματογραφικά απρόβλεπτο, άλλοτε ξεκαρδιστικά κωμικό και άλλοτε βαθιά ρομαντικό απολογισμό ενός έρωτα, ενός ζευγαριού, μιας ολόκληρης ζωής, γεμάτο συγκινητικά κλεισίματα του ματιού στο ίδιο το σινεμά και με ένα αληθινά αξέχαστο soundtrack που θα σας κάνει να βγείτε από την αίθουσα τραγουδώντας. Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών του 2019 για την Chiara Mastroianni,

Όχι άλλο καλοκαίρι

Τρεις οικογένειες από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα και κουλτούρες νοικιάζουν κατά λάθος το ίδιο σπίτι κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Ακούγεται σαν μια συνταγή για καταστροφή αλλά η ζωή βρίσκει πάντα τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Οι οικογένειες θα έρθουν πιο κοντά και θα πάρουν μαθήματα ζωής από αυτή τους τη συμβίωση.

Ο πλανήτης του Γουίλι

Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα όχι τόσο. Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι.

Γυμνοί στον ήλιο

O Alain Delon σε ένα ψυχολογικό δράμα βασισμένο στο βιβλίο "Ο ταλαντούχος κύριος Ριπλει" της Patricia Highsmith. Υποδύεται τον Τομ Ρίπλεϊ, έναν ταλαντούχο μίμο, αργόσχολο, πλαστογράφο και αυτοσχέδιο απατεώνα, αλλά αυτά που μπορεί να πετύχει, είναι περισσότερα κι από αυτά που μπορεί να φανταστεί.

Ληστεία αλά ιταλικά

Μια ομάδα διαρρηκτών καταστρώνει ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να κλέψουν ένα φορτίο χρυσού τεράστιας αξίας. Για να το καταφέρουν και να δραπετεύσουν ανενόχλητοι, θα προκαλέσουν στους δρόμους της πόλης το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έχει γίνει ποτέ. Μάικλ Κέιν, Νόελ Κάουαρντ και Μπένι Χιλ ενώνουν τις δυνάμεις τους στη γεμάτη από δράση ταινία του Πίτερ Κόλινσον, που έκανε διάσημο το Mini Cooper.

Το κλουβί με τις τρελές

Δύο γκέι μένουν στο Σαν Τροπέ και διευθύνουν ένα κλαμπ. Η ζωή τους αναστατώνεται όταν ο γιος του ενός ανακοινώνει τον γάμο του. Τώρα, οι δυο τους πρέπει να κρύψουν επιμελώς την ταυτότητα τους, επειδή η νύφη και οι γονείς της καταφθάνουν με συντηρητικές ορέξεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.