Νέο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse έρχεται στο MTV International

Μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να τη χορτάσουμε, ούτε από τα ντοκιμαντέρ που βγαίνουν κατά καιρούς.

Γράφει: Esquire Editors 09 Ιουλίου 2021

Οι θαυμαστές της Έιμι Γουάινχαουζ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν άγνωστες πτυχές της ζωής της αείμνηστης τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το MTV International ανακοίνωσε ότι το νέο ντοκιμαντέρ "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story" θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία της τραγουδίστριας του "Back to Black" δέκα χρόνια μετά τον τραγικό της θάνατο μέσα από τα μάτια της βαφτισιμιάς της, Ντιον Μπρόμφιλντ.

"Η ταινία θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι, με τη Ντιον να μοιράζεται τις καλές και τις κακές στιγμές και το αποκλειστικό άγνωστο αρχειακό υλικό από τις περιπέτειες που είχε με την Έιμι, ενώ αποτίει φόρο τιμής στον άθραυστο δεσμό τους" αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Η Ντιον Μπρόμφιλντ, Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια χαρακτηρίζει την ταινία "θεραπευτικό ταξίδι". "Επιτέλους μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου γνωρίζοντας ότι έχω ασχοληθεί με συναισθήματα που ήταν θαμμένα εδώ και χρόνια. Ελπίζω ότι αυτό το ντοκιμαντέρ δείχνει την Έιμι ως κάτι περισσότερο από ένα άτομο που αγωνίζεται με τον εθισμό, δείχνει το καταπληκτικό πρόσωπο που ήταν η νονά μου".

"Αληθινό είδωλο, η Έιμι Γουάινχαουζ είχε ακατέργαστο ταλέντο και επινοητικότητα στη μουσική που ενέπνευσε καλλιτέχνες και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο Κέρι Τέιλορ, από τον MTV Entertainment Group. "Το MTV της έδωσε μια παγκόσμια σκηνή κατά τη διάρκεια της καριέρας της και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τη Ντιόν για να μοιραστώ την οδυνηρή ιστορία της και να προβάλω την απίστευτη ζωή, την κληρονομιά της Έιμι και τον διαρκή αντίκτυπό της στη μουσική κουλτούρα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος