Βάζεις να δεις το trailer του Amsterdam και παθαίνεις ένα μίνι overdose από διάσημους. Το προωθητικό βίντεο για την επερχόμενη ταινία του David O. Russell μόλις κυκλοφόρησε περιλαμβάνει την (τρολ σε μεγάλο βαθμό) φράση "Πολλά από αυτά συνέβησαν στην πραγματικότητα".

Το cast

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου και στο cast συμμετέχουν ένα σωρό ονόματα, σε σημείο να μην ξέρεις πού να το πρωτοκοιτάξεις: Μεταξύ αυτών οι Margot Robbie, Christian Bale, John David Washington, Rami Malek, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Michael Shannon, Mike Myers, Zoe Saldana, και η Taylor Swift, η οποία εμφανίζεται στο trailer για περίπου μισό δευτερόλεπτο. Οι περισσότεροι στο μεταξύ, είναι άλλοι άνθρωποι σε σημείο να πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά για να σιγουρευτείς ότι κατάλαβες καλά. 

>Διάβασε ακόμη: Κάτι τρέχει με το 'Honestly, Nevermind' του Drake

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραγωγοί στην ταινία διατελούν οι Drake και The Weeknd και ο Drake - κάπως έτσι βγάζει νόημα η σχετική ανάρτηση του ράπερ στο Instagram με τη Swift - ενώ ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για ένα από τα φετινά φαβορί των Όσκαρ.

Να πέσει το trailer:


 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.