Ο Jonathan Majors (Da 5 Bloods) ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν να βάψει τα μαλλιά του πράσινα (ή ροζ, ή ξανθά ή κόκκινα) και να γίνει Dennis Rodman. Το Deadline ανέφερε ότι ο Majors είναι "πολύ κοντά" στο να υποδυθεί τον Rodman στο 48 Hours in Vegas.

> Διάβασε ακόμη: Όλα όσα έμαθε η ζωή στον Scottie Pippen

Αν δεν έχεις ακούσει για την ταινία μέχρι τώρα, το 48 Hours in Vegas θα φέρει στη μεγάλη οθόνη την εποχή που ο hooper των Chicago Bulls πέταξε μακριά στην Sin City κατά τη διάρκεια των τελικών του NBA το 1998. 

Η ιστορία που θυμηθήκαμε μέσω το The Last Dance

Η περιπέτεια αυτή επανήλθε στο προσκήνιο το 2020, χάρη στο The Last Dance, το οποίο έκανε μια σύντομη στάση στη μέση όλων των καυγάδων για να διηγηθεί την ιστορία. Η παραγωγή του "48 Hours in Vegas" θα γίνει από τους Phil Lord και Christoper Miller, γνωστούς από το LEGO Movie και το 21 Jump Street.

"Ο Dennis αρνήθηκε να ακολουθήσει", δήλωσαν οι Lord και Miller όταν το Deadline έβγαλε τα νέα της ταινίας το καλοκαίρι του 2021. "Αυτό είναι που τον έκανε στόχο και είναι επίσης αυτό που τον έκανε αστέρι. Το σαββατοκύριακό του στο Λας Βέγκας είναι γεμάτο διασκέδαση και υψηλές περιπέτειες, αλλά είναι επίσης γεμάτο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα δημόσια πρόσωπα, και οι εργαζόμενοι, ειδικά όταν η ατομικότητά τους εκφράζεται τόσο έντονα".

> Διάβασε ακόμη: Η τρελή ιστορία του Dennis Rodman

Ο Majors δεν έχει σχολιάσει ακόμα κάτι σχετικά, ωστόσο μετά από την 10λεπτη συμμετοχή του στο Loki, είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να μπει στα παπούτσια του πιο badass μπασκετμπολίστα των 90's. Το θετικό για αυτόν είναι ότι δε θα χρειαστεί να δείξει τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο, αλλά να υποδυθεί τον Rodman στο πιο τρελό -υποθέτουμε- 48ωρο της ζωής του. Εκεί που βρήκε την Carmen Electra και έκανε όλα όσα πρέπει να αποφύγει ένας μπασκετμπολίστας στη μέση της σεζόν.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.