Τις τελευταίες ώρες, λέγεται πως ο Johnny Depp βρίσκεται στο Τορίνο, και συγκεκριμένα στα Tuscany Film Studios του Andrea Iervolino, με αφορμή τη νέα του ταινία στην οποία πρόκειται να υποδυθεί τον θρυλικό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani.
Οπως αναφέρει η Corriere della Sera, ο Johnny Depp προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ στο Πιεμόντε πριν από λίγες ημέρες ενώ στις 19 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταινίας, στο Mirafiori.
Ο Al Pacino, ο Riccardo Scamarcio και η Luisa Ranieri είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που θα απολαύσουμε στην ταινία, η οποία όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα έχει τίτλο Modì.
"Είμαι περήφανος που φέρνω στο Τορίνο ένα διεθνές αστέρι του διαμετρήματος του Johnny Depp με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί συχνά τα τελευταία χρόνια, όπως στη σειρά κινουμένων σχεδίων Puffins και στην ταινία Περιμένοντας τους βαρβάρους. Η πόλη του Τορίνο - συνέχισε - έχει τη δυνατότητα να καθιερωθεί ως κινηματογραφικός κόμβος σε παγκόσμιο επίπεδο και η παρουσία των στούντιο στο Τορίνο, την διάσπαρτη έδρα των Tuscany Film Studios, αποτελεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχείο για εθνικές και διεθνείς παραγωγές. Τα κινηματογραφικά στούντιο της Τοσκάνης δημιουργήθηκαν για να μεταφέρουν την τέχνη του κινηματογράφου σε ολόκληρη την Ιταλία, όχι μόνο στην Τοσκάνη", δήλωσε στο ANSA ο Andrea Iervolino, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ilbe, της Tatatu και ιδρυτής των κινηματογραφικών στούντιο της Τοσκάνης.
Η προηγούμενη ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο Johnny Depp ήταν η ταινία The Brave One, που κυκλοφόρησε πριν από 27 χρόνια και στην οποία ο πρώτος ρόλος ανήκε στον Marlon Brando.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.