Warner Bros. και η Legendary βρίσκονται και επίσημα σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση μιας νέας ταινίας του Alejandro González Iñárritu, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, σύμφωνα με το IndieWire.

Για την ακρίβεια, το άτιτλο πρότζεκτ σηματοδοτεί την τελευταία συνεργασία του δημιουργού του The Revenant με τους συν-σεναριογράφους του Birdman, Alexander Dinelaris Jr. και Nicolás Giacobone ενώ την παραγωγή πρόκειται να αναλάβει ο Tom Cruise με τη Legendary. 

Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται μυστικές. Ωστόσο, αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως αυτή θα είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Iñárritu μετά το The Revenant του 2015, που χάρισε στον Leonardo DiCaprio το όσκαρ α' ανδρικού ρόλου. Ο σκηνοθέτης κέρδισε επίσης και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας για την ταινία Birdman, με πρωταγωνιστή τον Michael Keaton, οπότε, λέμε τώρα εμείς, μήπως έρχεται η ώρα του Tom Cruise; 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Tom Cruise έχει υπάρξει υποψήφιος στα Όσκαρ 3 φορές για τις ταινίες Born on the Fourth of July, Jerry Maguire, Magnolia και Top Gun: Maverick, έχει επισκεφθεί δηλαδη την πηγή, χωρίς ακόμα να πιει νερό. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.