Στον ρόλο της πρωταγωνίστριας μια γυναίκα, επαγγελματίας μουσικός, βιρτουόζος στο πιάνο, έχει χάσει το φως της (Natalie Dormer). Η ταινία την θέλει να μπλέκει σε μια ιστορία μυστηρίου και φόνων, μετά τον θάνατο της γειτόνισσάς της (Emily Ratajkowski ). Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν ιδανικά για άλλο ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ του Χόλιγουντ, σε σκηνοθεσία Anthony Byrne και σενάριο το οποίο υπογράφει (και) η πρωταγωνίστρια. Το In Darkness όμως έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια -κι όχι για την ποιότητα κινηματογράφησής του.

Κάποιοι κριτικοί το χαρακτήρισαν "σαδιστικό". "Η ταινία αφηγηματικά αναπτύσσεται με πολύ κλασικό και καθόλου πρωτότυπο τρόπο, με κάποιες τρομερές στυλιστικές υπερβολές, όπως ότι η τελετουργική πλύση του πτώματος, διακόπτεται από το ντους της πρωταγωνίστριας, το τελευταίο γεμάτο από ολόγυμνες αχρείαστες σκηνές" έγραψε το Hollywood Reporter. Για να έρθει η Guardian με την πιο σκληρή κριτική από όλες: "ένα σκουπίδι που βρίσκει παντού φετιχιστικούς συμβολισμούς"­.

Η απάντηση όμως της Dormer, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ίδια εφημερίδα, ήταν αντίστοιχα σκληρή:

"Πρέπει να υπάρχει σεξουαλικότητα στο παιχνίδι εξουσίας ενός θρίλερ. Άλλωστε όλοι έχουμε σώμα, έτσι δεν είναι; Σε αυτή την ταινία η σεξουαλική σκηνή, η οποία για μένα ήταν μια σκηνή αγάπης, είναι μια μεταφορά για τον τρόπο με τον οποίο ο χαρακτήρας μου συνδέεται με το ρόλο που παίζει ο Ed Skrein ... Το γυμνό ήταν ένας καλός ισορροπιστής και η σκηνή του ντους αποκαλύπτει τα τατουάζ του χαρακτήρα μου, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον θεατή να αντιληφθεί πώς δεν είναι, τελικά, αυτή που νομίζει."

Δες το trailer και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.