Οι Oasis έκαναν τη μεγάλη τους επιστροφή, όμως η παλιά τους κόντρα με τον Τομ Κρουζ δεν φαίνεται να αναβιώνει. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους VIP που βρέθηκαν στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ, για να δουν την πολυαναμενόμενη επανένωση του βρετανικού συγκροτήματος, έπειτα από 16 χρόνια απουσίας από τις σκηνές.

Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ είχαν μιλήσει για τον Κρουζ στο ντοκιμαντέρ Lord Don’t Slow Me Down του 2007, σε σκηνοθεσία του Μπέιλι Γουόλς, που κατέγραψε την περιοδεία Don’t Believe the Truth (2005-2006).

Τι είχαν πει τότε οι Oasis για τον Τομ Κρουζ

Ο Νόελ είχε χαρακτηρίσει τον ηθοποιό με την κλασική βρετανική λέξη "c*nt" λέγοντας ότι δεν έχει παίξει σε καμία αξιόλογη ταινία, ενώ ο Λίαμ είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο: "Τον μισώ. Καθίκι. Αυτόν και τον Μάικλ Όουεν".

Παρά τις σκληρές κουβέντες, όταν ο Λίαμ συνάντησε τον Κρουζ σε ξενοδοχείο του Βερολίνου το 2009, ο σταρ το πήρε με χιούμορ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, του υπενθύμισε γελώντας πως στο ντοκιμαντέρ είχε αναφερθεί ότι το Cocktail ήταν καλή ταινία. Οι δυο τους αντάλλαξαν χειραψία και τράβηξαν δρόμους χωριστούς, δείχνοντας ότι δεν υπήρχε πραγματική έχθρα. Ο Κρουζ μάλιστα δεν δίστασε να διασκεδάσει σαν φανατικός στη μεγάλη συναυλία των Oasis.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.