Το Deadpool 2 ετοιμάζεται να επανακυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ αλλά όχι ακριβώς όπως βγήκε τον περασμένο Μάιο. Πρόκειται για μία  PG-13 εκδοχή της γνωστής superhero movie της Marvel, η οποία ναι μεν θα περιλαμβάνει το κάφρικο χιούμορ του alter ego του Ryan Reynolds αλλά θα απουσιάζουν οι αμφιλεγόμενες σκηνές και ασφαλώς τα μπινελίκια. 

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας, όπου ο Deadpool διηγείται μέσα από ένα παιδικό βιβλίο τα γεγονότα του sequel μαζί με τον Fred Savage.

Αρκετές σκηνές μάλιστα θυμίζουν την ταινία The Princess Bride του 1987, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο τελευταίος. Για τις ανάγκες του Once Upon A Deadpool γυρίστηκαν κάποιες σκηνές με τον Savage, που έτσι γίνεται η καινούρια προσθήκη στο cast, σε σχέση με την ταινία του David Leitch. Μεταξύ άλλων, ο Savage ενημερώνει τον Deadpool για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένει από την νέα οπτική του Deadpool 2. "You’re Marvel licensed by Fox. It’s like if the Beatles were produced by Nickleback. It’s music, but it sucks”.

Αξίζει να αναφερθεί πως $1 από κάθε εισιτήριο της ταινίας (η οποία θα προβάλλεται από τις 12 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ) θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Fudge Cancer, που κατά τη διάρκεια προβολής του Once Upon A Deadpool θα ονομάζεται έτσι αντί για F*ck Cancer, που είναι η κανονική του ονομασία. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ο Ryan Reynolds δέχτηκε να κυκλοφορήσει μια κατάλληλη για όλους έκδοση της ταινίας, που ως γνωστόν απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.