Το Esquire.com.gr μαζί με την Odeon σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις τέσσερις αναμνηστικές τράπουλες από την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Η Ευνοούμενη":

 

Η διαδικασία για να πάρεις στον διαγωνισμό είναι η εξής:

  • Κάνε like στο facebook post του διαγωνισμού στη σελίδα του Esquire
  • Κάνε like στo Esquire Greece στο Facebook.
  • Στείλε e-mail με θέμα "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Η Ευνοούμενη" και το όνομά σου, καθώς και το όνομα του προφίλ σου στο facebook στο info@esquire.com.gr

*O διαγωνισμός λήγει στις 10:00 π.μ., την Παρασκευή 01/02, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail ενώ η παραλαβή των συλλεκτικών δώρων θα γίνει από τα γραφεία των Αττικών Εκδόσεων (Λεωφόρος Κηφισίας 40).

Λίγα λόγια για την ταινία

Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) καταφθάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα.

Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…