Παίρνοντας την σκυτάλη από τις ταινίες Baby Driver, Ο Κύριος & το Όπλο και The Nice Guys, ένα ακόμη heist movie έρχεται προσεχώς στη μεγάλη οθόνη (τουλάχιστον στην αμερικάνικη).

Ο Mark Steven Johnson, σκηνοθέτης των Daredevil και Ghost Rider, μεταφέρει στο σελιλόιντ -το σενάριο υπογράφουν οι Ken Hixon και Keith Sharon- την αληθινή ιστορία της μεγαλύτερης τραπεζικής ληστείας και του μεγαλύτερου ανθρωποκυνηγητού στην Αμερική των 70s μέσα από την ταινία Finding Steve McQueen.

Η υπόθεσή της αφορά μία συμμορία ληστών που σχεδιάζει να κλέψει 30 εκατομμύρια δολάρια απο τις παράνομες δωρεές της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου Richard Nixon.

Αν και αναφέρεται στον τίτλο, Steve McQueen δεν έχει η ταινία.

Έχει όμως τον Travis Fimmel, τον Ragnar Lothbrok της τηλεοπτικής σειράς του History Channel, Vikings, στον ρόλο του φυγά Harry James Barber, που αναλαμβάνει χρέη οδηγού.

Εκτός από τον Fimmel, εμφανίζονται επί της οθόνης οι Forest Whitaker (Black Panther), Rachael Taylor (Transformers), William Fichtner (Prison Break) και Lily Rabe (Vice).

Το Finding Steve McQueen θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου του 2019. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της ελληνικής προβολής του.