"Οι απαντήσεις που ψάχνουμε βρίσκονται λίγο έξω από τα γνωστά μας όρια". Ο Roy McBride είναι ένας αστροναύτης με αυτισμό, που θα ταξιδέψει στις άκρες του ηλιακού συστήματος για να αναζητήσει τον πατέρα του, που εξαφανίστηκε πριν από δυο δεκαετίες, όταν έφυγε από τη Γη για να ερευνήσει πιθανή εξωγήινη ζωή στον πλανήτη Ποσειδώνα. Η αποστολή του θα αποκαλύψει μυστικά και θα ανασύρει στην επιφάνεια μυστήρια που θα απειλήσουν την ανθρωπότητα και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα.

Αυτός είναι ο νέος κινηματογραφικός ρόλος του Brad Pitt. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο sci-fi φιλμ Ad Astra, με τον σκηνοθέτη James Gray (Δύο Έρωτες, Κάποτε στη Νέα Υόρκη) να τον στέλνει στο διάστημα και γιατί όχι, στα επερχόμενα Όσκαρ και τις υποψηφιότητες για Α' Ανδρικό Ρόλο. 


Το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε


Το καστ συμπληρώνουν οι Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland και η Liv Tyler που υποδύεται τη σύζυγο του Roy McBride. Γνώριμος ρόλος για την 41χρονη από το θρυλικό "Αρμαγεδδών" του 1998.

Το Ad Astra θα πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας στα τέλη Αυγούστου, ενώ στις αμερικάνικες αίθουσες αναμένεται να βγει στις 20 Σεπτεμβρίου από την Walt Disney Pictures και την 20th Century Fox.