Αν υπάρχει ένας ρόλος με τον οποίο το κοινό έχει ταυτίσει τον Bryan Cranston, με σιγουριά θα λέγαμε ότι δεν είναι άλλος από εκείνον του καθηγητή-εμπόρου ναρκωτικών Walter White στο Breaking Bad, από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης. Η ερμηνεία του υπήρξε μάθημα υποκριτικής για κάθε φέρελπι ηθοποιό, ενώ η επιτυχία της σειράς ήταν τρομακτικά μεγάλη - εξού και η δυσκολία τόσο του ίδιου να αποτινάξει από πάνω του τον ρόλο, όσο και των θεατών να διαχωρίσουν τον ήρωα από τον ηθοποιό. 

Κατά τη διάρκεια της επταετίας που ακολούθησε μετά το φινάλε του Breaking Bad, ο Cranston γύρισε αρκετές ταινίες (το Trumbo δικαίως ξεχωρίζει), αλλά και τηλεοπτικές σειρές (All the Way, Philip K. Dick's Electric Dreams), καμία από τις οποίες ωστόσο δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Η ανατροπή ίσως γίνει όμως φέτος με το Your Honor του Showtime σε σενάριο του Peter Moffat.

Στη νέα αυτή σειρά, ο 64ρονος θα κρατά ρόλο πρωταγωνιστή υποδυόμενος τον Michael Desiato, αξιοσέβαστο δικαστή της Νέας Ορλεάνης των ΗΠΑ. Όταν ο γιος του εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, χτυπώντας και εγκαταλείποντας ένα νεαρό άντρα, εκείνος θα αποφασίσει να καλύψει το έγκλημα του παιδιού του για να τον γλιτώσει από την φυλακή. Απόφαση που θα του γυρίσει μπούμερανγκ, όταν συνειδητοποιήσει την ταυτότητα του θύματος: ήταν ο γιος του πιο ισχυρού μαφιόζου της πόλης. 

Το trailer

Εκτός από τον Cranston, επί της οθόνης εμφανίζονται οι Michael Stuhlbarg, Hunter Doohan, Carmen Ejogo, Isiah Whitlock Jr., Sofia Black-D’Elia και ο γιος του Tom Hanks, Chet Hanks.


Το Your Honor είναι μίνι σειρά 10 επεισοδίων -βασισμένη στην ισραηλινή τηλεοπτική παραγωγή Kvodo- και προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Showtime μέσα στον Δεκέμβριο του 2020.