O Zac Efron χάρη στη σειρά "Down to Earth" που παρουσιάζει ταξιδεύει σε μερικά καταπληκτικά μέρη. Ο ηθοποιός πρόσφατα επισκέφθηκε τη Νήσο Καγκουρό της Νότιας Αυστραλίας για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της ταξιδιωτικής σειράς του Netflix. Σε βίντεο που προβλήθηκε από τη Daily Mail, ο Zac Efron μιλά για το ταξίδι του στο νησί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Είναι καταπληκτικό, είναι ένα πανέμορφο νησί, η φύση είναι απολύτως πλούσια, παντού, επανέρχεται πραγματικά από τότε που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές", λέει. "Τι τόπος στολίδι, το λατρεύω".

Φωτογραφίες και υλικό στο Instagram

Ο Efron κοινοποίησε επίσης φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι του στο νησί στο Instagram, μεταξύ άλλων μία στην οποία κρατά ένα μωρό καγκουρό και μία στην οποία κολυμπά με δελφίνια.

Στη σειρά ο ηθοποιός ταξιδεύει στον κόσμο μαζί με τον Darin Olien ειδικό σε θέματα ευεξίας, αναζητώντας τα μυστικά για καλή υγεία, μακροζωϊα και υψηλότερο επίπεδο οικολογικής συνείδησης.

Η δεύτερη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022.